PR CUAET
-
Зкиньте. Якщо це через Приват, то не вийде. В мене його немає.
-
Так, на три роки або до кінця паспорта якщо закінчується раніше
-
Робота неважлива для подовження
-
www.teksavvy.com/ Referral Code Active: Your referral code is ready to use! To start getting $50 in bill credits on your internet service, simply give the code 84BFEF9DCA to a friend and have them enter it at the checkout while placing an order online or give it to one of our customer service reps over the phone.
-
А якщо був на стажуванні у Канаді у 2023, а потім на рік повернувся в Україну, то якщо зараз повернутись у Канаду, то продовжать ворк перміт? Просто не бачу для себе особливих можливостей розвитку в Україні.
-
Мені постійно видає що сервіс не доступний
-
Ну зараз я в Україні, але ворк перміт є, бо була на стажуванні у 2023 році. Якщо приїхати до березня 2025 року чи взимку, як я збираюсь, то мені по прибуттю у Канаду у офіцера у аеропорту про це питати?
-
У 2026 навряд чи зможете, дедлайн 31 березня 2025
-
Краще ж продовжити зараз ніж у 2026, коли закінчиться дія перміту, бо не є відомим що буде у 2026, правильно?
-
Tek Savvy Home internet 🛜
-
Головне, що Ви заїхали до 31 березня 2024. А далі вже офіцер вирішує, але мало б бути ок
-
Доброго. Податок з ФОП не оподатковуються додатково в Канаді, але якщо ви заявляєте що ваш permanent establishment тут то вам треба було контракт робити вже просто з self employed (Sol properties) та враховувати всі витрати що перелічені вище .
-
І мені будь ласка скиньте 🙏
-
Є можливість через ключ зайти, а не через дію? Заходьте з компа або ноута
-
Чи якщо я зараз в Україні, то вже не продовжать?
-
Ні. Подавати онлайн
-
Тобто питати про це офіцера у аеропорту не ок?
-
Через який додаток можна виготовити ключ?
-
Можете приїхати до березня і подати онлайн
-
Добрий вечір! Підкажіть, які недорогі готелі є поряд з аеропортом в Едмонтоні.
12 Jan 2024, 17:45
339152/448419
3 minutes ago