PR CUAET
-
Які питання, головна вимога заїхати в Канаду до 31 березня 2024 року ну і оплатити 255 за WP. Можна подавати заявку на WP
-
А які там питання? Типу якщо в Україну повернулась, то це ок буде?
-
В мене тільки монобанк я знайшла як там підпис зробити 🫤 тому заходжу через дію але на ноуті
-
Вітаю, хтось сьогодні отримував паспорт в Едмонтоні? Як довго це зайняло?
-
Дякую за пораду!)
-
На три роки або до закінчення паспорта якщо той закінчується раніше. Віза потрібна тільки для перетину кордону
-
І дадуть на 3 роки, так? Потім у 2026, коли віза закінчиться, то можна ще податись на візітор і я все так само зможу працювати, бо у мене є ворк перміт, так? Чи там вже інша віза потрібна буде?
-
Ворк перміт дадуть на три роки або менше( якщо паспорт закінчується швидше)
-
www.youtube.com/watch?v=q-LRdjRJLH0
-
Дякую Вам, дякую! Буду тоді по прибуттю робити ворк перміт.
-
Через ПриватБанк
-
Аєропорт за містом. Ми користувалися бюджетним готелем в центрі. В двох кватралах від консульства є готель Дей ін. 100-130$ доба за двомісний номер.
-
Шановні, ви що не вмієте користуватись пошуком в інтернеті, як ви цей чат знайшли?
-
Добре
-
Так, правильно
-
Коли я перший раз встановив РЕЗЕРВ+ я одразу вказав свою Канадську адресу. ! Хоча, в Приват 24, я до цього нічого не міняв і в мене там була моя українська адреса.
-
В нас готовий новий паспорт , і ми будемо подаватися з новим паспортом на подовження ВП, а потім робити візу . Декілька джерел сказали , що такий алгоритм є правильним.
-
Думаю що це НЕМОЖЛИВО. Принаймі, я зараз намагався замінити номер мобільного телефона на новий - НЕМОЖЛИВО. Навіть після того, як оновив номер в Приват 24.
-
Так, але потрібно за містом вже ближче до аеропорту.
-
Біля аеропорту купа готелей і багато з них дають безкоштовний трансфер з/до аеропорту
12 Jan 2024, 17:45
339172/448211
37 minutes ago