PR CUAET
-
Працюю у клінічних дослідженнях, не навчалася і не перевчалася. Диплому нашого медичного достатньо. Якщо є питання, пишіть у приват.
-
Вітаю! Вам прийшов саме Biometrics Instruction Letter?
-
Це одна база не важливо де ви робили. В консульства є така можливість, головне щоб було бажання вам допомогти)
-
Будь ласка :)
-
MERCI !
-
Сьогодні отримали AOR та запрос на біометрію, подавалися 6 червня🎉 але я не платила за біометрію коли подавали. Кто може підказати чи як це сплатити?
-
Добрый! Получила наконец, всё хорошо)
-
Так. Закон один і вони всі мають його дотримуватись.
-
Дякую, так на мене та чоловіка двома окремими листами, які потрібно роздрукувати та звернутися з ними до сервіс канада
-
Дуже дивно, як можна це перевірити, може дійсно я сплатила ? Отже 4.5 місяці як подалися то може щось забулося
-
Дякую!
-
Хм, дивно, може Ви заплатили та забули? 🤔 Бо коли приходить інструкцію, то це і є доказ, що біометрія оплачена Або помилка з їх сторони
-
Є віза в паспорті, котрий закінчується в 2027 році
-
А зараз у Канаді сидите без візи виходить, бо нема паспорту?
-
Доречі, офіс Сідней
-
Вітаю шановні! У дитини 18.03.2025 закінчується термін дії паспорта, наші наступні дії: 18 січня я з дитиною у порядку живої черги намагаюсь продовжити дію паспорта у консульстві, після подамо на перміт. Підскажить, чи не має проблем з подовженими паспортами? чула що можуть виникнути проблеми...
-
Ну то як пощастить . Теоретично так. З новим паспортом вже
-
Дякую!
-
А вп до 2028 буде?
-
Ми отримували вчора. Ми приїхали раніше на годину, ще не було 8-і години ранку. І були 20- ті в черзі. Потрібно було записатись на папері в чергу. Ми отримували паспорт на дитину, тож писали прізвище та імʼя дитини ( якщо отримуєте на двох дітей пишіть двох дітей, щоб паспорт підготували до видачі). Отримали ми паспорт приблизно об 11-ій. Людям які приходили десь після 10:00 говорили, що якщо до 12-і не підійде їхня черга, то щоб приходили на наступний день.
12 Jan 2024, 17:45
339197/429785
5 minutes ago