PR CUAET
-
Вітаю шановні! У дитини 18.03.2025 закінчується термін дії паспорта, наші наступні дії: 18 січня я з дитиною у порядку живої черги намагаюсь продовжити дію паспорта у консульстві, після подамо на перміт. Підскажить, чи не має проблем з подовженими паспортами? чула що можуть виникнути проблеми...
-
Дякую!
-
Ми отримували вчора. Ми приїхали раніше на годину, ще не було 8-і години ранку. І були 20- ті в черзі. Потрібно було записатись на папері в чергу. Ми отримували паспорт на дитину, тож писали прізвище та імʼя дитини ( якщо отримуєте на двох дітей пишіть двох дітей, щоб паспорт підготували до видачі). Отримали ми паспорт приблизно об 11-ій. Людям які приходили десь після 10:00 говорили, що якщо до 12-і не підійде їхня черга, то щоб приходили на наступний день.
-
Вітаю шановні! У дитини 18.03.2025 закінчується термін дії паспорта, наші наступні дії: 18 січня я з дитиною у порядку живої черги намагаюсь продовжити дію паспорта у консульстві, після подамо на перміт. Підскажить, чи не має проблем з подовженими паспортами? чула що можуть виникнути проблеми з продовженими паспортами.
-
позвоните и спросите, в какой офис попала анкета. она могла попасть в черную дыру вне канады. от своего имени писать не имеет смысла. ваше имя не совпадает с именем человека, на кого анкета. эти письма просто игнорируются. писать надо от имени человека в анкете
-
Підкажіть будь ласка якщо чоловік буде подаватися, я можу зробити мані драфт чек в банку ?
-
Подавать можете на следующий день, как наступило 18 месяцев. Заново отправляете весь пакет документов по почте (2 формы + документы) или онлайн (тоже полный пакет).
-
А якщо нема Привату,то як його зробити??