PR CUAET
-
Так. Але краще приїхати мінімум за годину раніше. Щоб зайняти чергу
-
Блін, вже взяли білети😭😭😭😭😭😭😭
-
Довідка в довільній формі, що ви навчаєтесь в такій то школі. При подачі на стаді перміт прикріпите її до аплікації.
-
Стаді перміт в аеропорту видають лише тоді коли ви подавалися за межами Канади і ваша заявка погоджена IRCC - тоді вам на пошту приходить лист підтвердження, в якому вказано, що паперовий варіант ви отримаєте в point of entry при в’їзді в Канаду. А ви подавалися зсередини і тим більше ваша заявка ще не погоджена. Це лише на американсько-канадському кордоні ви могли теоретично отримати - процедура ця називається flagpoling.
-
Про яку пошту і яку доставку йде мова у пункті -4, просто доставка додому з консульства? Чи курʼєром з України до консульства в Канаду?
-
Доброго дня. Здається Ви цікавились чи варто повідомляти IRCC про нові строки навчання, коли вже йде активний розгляд заявки на стаді перміт. Підкажіть, будь ласка, ви таки інформували ІRCC про нові терміни навчання? І чи видали Вам стаді перміт з урахуванням нових строків навчання? Якщо щось наплутала, вибачаюсь.
-
Безліч питань : навіщо ви цій жінці? Ви думаєте хтось спить і мріє про таке родити комусь бо йому скучно ? Виїхати в Канаду це вже потрібні хоч якийсь розум. Ви думаєте жінка яка подолала цей шлях зараз поїде в Європу щоб її запліднив якийсь Х і вона потім повернулась народжувати сюди 🫠 Чесно, я всяке бачила але таке вперше .Хочеться вірити що це просто жарт
-
Доброго дня, дивлюся тільки жінки пишуть у чаті, я так розумію що для чоловіків послуга отримання слоту на отримання паспорта вже не можлива. Стою на військовому обліку у Резерві +, генерується кьюаркод, але при реєстрації в кінці вискакує помилка з підписом, зверніться у ТЦК. Хтось отримав слот з чоловіків останнім часом чи у всіх як у мене? Дякую.
-
Чи є спосіб оплати штраф і отримати протокол в консульстві за невчасну реєстрацію в резерві?