PR CUAET
-
Консул в Саскатун так і не доїхав, тому можливо все ж таки будуть видавати у понеділок. Слідкуйте за оголошеннями на їх сторінці
-
Чи є спосіб оплати штраф і отримати протокол в консульстві за невчасну реєстрацію в резерві?
-
Підскажіть, якщо отримали PR, термін дії закордонного паспорту закінчується в 2025 році. Чи є резон подаватися на новий, якщо не плануєш повертатися? І чи достатньо буде PR card для виїзду та заїзду в Канаду?
-
Я для сина 7 років подавала зі свого аккаунта, додавала перміт свій і чоловіка, здається, зарплату чоловіка, довідку зі школи. Подавала на стаді перміт.
-
PR карта не є Travel Document. Тож для подорожей за межі Канади потрібно мати паспорт
-
А куди ви в'їдете без паспорта? 🙂 Паспорт треба
-
Як ви без діючого паспорта збираєтесь бути поза межами Канади? ПР дає право заїжджати до Канади по будь якому паспорту без візи, але поза межами Канади це просто кусок пластику.
-
Подавала на продление вп. Но пришёл такой ответ. С паспортом все в порядке. Нахожусь на территории Канады. Может кто нибудь подскажет.,что делать в такой ситуации
-
Те ж саме, на жаль ((
-
Дякую Вам, я так само для трьох маленьких дітей (школярів) хочу подати. Тобто подавати зі свого аккаунту "my cic" де було схвалено мій ворк перміт, подавати нову заявку стаді перміт зі свого, але вказувати дітей?
-
Нет. Дело закрыто. Продлевала для себя. Было все по другому
-
Только если через переводчик. ) я заполнила на французском ( квебек)
-
Швидше за все це стандартний лист який приходить Submission Letter.
-
На англійській можете скинути? )
-
Якщо ваш паспорт дійсний то значить вам помилково відмову дали. І вам просто треба подати на reconsideration. У закріплених повідомленнях є вся інформація по цьому.
-
Спасибо. К адвокату в понедельник. Но очень переживаю. Мама должна покинуть Канаду 21 мая ((
-
Краще напишіть у вітці Квебек І також можете звернутися до консультанта щоб пояснив. t.me/prcuaet/1929
-
З третього разу
-
У мого брата таке було. Через помилку написали покинути Канаду. А потім погодили нарешті документи 😅
-
Дякую велике
12 Jan 2024, 17:45
Post 339282 of 387320
3 minutes ago