PR CUAET
-
Те ж саме, на жаль ((
-
Дякую Вам, я так само для трьох маленьких дітей (школярів) хочу подати. Тобто подавати зі свого аккаунту "my cic" де було схвалено мій ворк перміт, подавати нову заявку стаді перміт зі свого, але вказувати дітей?
-
Нет. Дело закрыто. Продлевала для себя. Было все по другому
-
Только если через переводчик. ) я заполнила на французском ( квебек)
-
Швидше за все це стандартний лист який приходить Submission Letter.
-
На англійській можете скинути? )
-
Якщо ваш паспорт дійсний то значить вам помилково відмову дали. І вам просто треба подати на reconsideration. У закріплених повідомленнях є вся інформація по цьому.
-
Спасибо. К адвокату в понедельник. Но очень переживаю. Мама должна покинуть Канаду 21 мая ((
-
Краще напишіть у вітці Квебек І також можете звернутися до консультанта щоб пояснив. t.me/prcuaet/1929
-
З третього разу
-
У мого брата таке було. Через помилку написали покинути Канаду. А потім погодили нарешті документи 😅
-
Дякую велике
-
Буду пробовать. Спасибо.
-
Це на візу подача була.
-
Вы подавали заявление ,что б повторно рассмотрели?
-
Так, там при заповненні загальних питань були якісь непорозуміння в мене, зараз не згадаю. Але саме там якось зазначалося, що це я подаю на дітей. Спробуйте погратися варіантами відповідей або відео інструкцію подивитися.
-
Подивіться квитанцію. Та порахуйте з сайту ірсс скільки треба було заплатити без біометрії)
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Я не впевнена як він ще раз подавав. Але він подавав 3 рази. І нарешті на 3 раз вони зрозуміли що потрібно зробити. Помилки стаються в IRCC. Це нормально
-
Підкажіть, будь ласка, в когось був такий досвід: чи вклеють американську візу в продовжений (!) паспорт дитині та чи пропустять на кордоні? Питаю, бо вже чула про такі випадки і напряглася як правильно зробити тепер, продовжувати і робити американську візу або новий паспорт замовляти (що сильно ускладнює все) та потім вклеювати вже візу в новий.
12 Jan 2024, 17:45
339290/440420
12 minutes ago