PR CUAET
-
Доброго дня, питання таке: в мене нок із старої класифікації 2011 року, а саме 8232, хто може підказати який це тір. Дякую
-
Подтверждение об оплате DHL и заявку вы кидали на емайл или относили в само консульство ?
-
Если вы про submission letter (сочинение как вы дошли до жизни такой 😉), то одно письмо от семьи. Ну и от детей (дяденька офицер, оставьте нас в Канаде) не обязательно - просто изложите вашу ситуацию по всем членам семьи.
-
Доброго дня, я трохи більше місяця тому подав заяву на отримання закордонного паспорту для свого брата-підлітка. Паспорт виготовлено, але ще не доставлено до консульського відділу в Оттаві. Скажіть будь ласка що зараз змінилось? Тепер треба ловити слот навіть на отримання паспорту? І якщо я правильно зрозумів, то сам сервіс вибору слоту для цієї послуги ще не працює, так?
-
Вам пришел какой то ответ ? Я отправила 21 ноября и тишина….
-
Чи хтось знає, чи можна оплатити штраф з ТЦК в консульстві? Або як це зробити з-за кордону?
-
Спасибо большое за информацию 🙏🏽
-
Доброго дня, підкажіть чи є в Калагрі чи околицях україномовні чи російськомовні офтольмологи ( окулісти)? Наперед дякую за відповіді.
-
Чи хтось знає, чи можна оплатити штраф з ТЦК в консульстві? Або як це зробити з-за кордону?
-
Вітання всім! Порадьте ліцензовані сервіси з перекладу документів для подачі на PR.