PR CUAET
-
Чи хтось знає, чи можна оплатити штраф з ТЦК в консульстві? Або як це зробити з-за кордону?
-
Спасибо большое за информацию 🙏🏽
-
Доброго дня, підкажіть чи є в Калагрі чи околицях україномовні чи російськомовні офтольмологи ( окулісти)? Наперед дякую за відповіді.
-
Чи хтось знає, чи можна оплатити штраф з ТЦК в консульстві? Або як це зробити з-за кордону?
-
Вітання всім! Порадьте ліцензовані сервіси з перекладу документів для подачі на PR.
-
Ну подаются на 3 года а им дают на пол года. Это вот недавно начали такое выдавать. Я тоже хотела подать заранее до марта 25 года Бо у меня до мая 25 года. Но теперь смотрю что буду подаваться в притыррчку к 31 марта например. Бо если сейчас подам и получу на пол года то будет опять же до мая 25 года…
-
Если вы, например 30 марта будете подавать, время пока ожидаете решения - implied status - сможете работать. Рассмотрение может занимать 5-6 мес =implied status. Если продлят на 6 мес то тогда ничего и не поменяется, как подучите результат ваши эти 6 мес ворк персита истекут, получается так?😰😿 ну или 1 -2 мес останется
-
Можете подати мейл на який відправляли?
-
Привіт. Десь бачила в групі скріншот з офіційного сайту IRCC, що українці по програмі CUAET зможуть отримати беніфіти програми тільки до 31 грудня 2024 року. Хтось знає чи відноситься Health card and SIN до цих беніфітів? Чи можна буде отримати Health card and SIN, якщо приїхати до березня 2025? Дякую. (Не можу знайти скріншот про 31 грудня 2024).
-
Це на почту прийде чи в кабінеті