Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 789.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zaliavska
    wrote on last edited by
    Вітання всім! Порадьте ліцензовані сервіси з перекладу документів для подачі на PR.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ну подаются на 3 года а им дают на пол года. Это вот недавно начали такое выдавать. Я тоже хотела подать заранее до марта 25 года Бо у меня до мая 25 года. Но теперь смотрю что буду подаваться в притыррчку к 31 марта например. Бо если сейчас подам и получу на пол года то будет опять же до мая 25 года…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5340665411T Offline
    t5340665411T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    В кабинете, закладка «звернIть увагу»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Если вы, например 30 марта будете подавать, время пока ожидаете решения - implied status - сможете работать. Рассмотрение может занимать 5-6 мес =implied status. Если продлят на 6 мес то тогда ничего и не поменяется, как подучите результат ваши эти 6 мес ворк персита истекут, получается так?😰😿 ну или 1 -2 мес останется
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Можете подати мейл на який відправляли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t211562329T Offline
    t211562329T Offline
    Umaira Imanaliieva
    wrote on last edited by
    Привіт. Десь бачила в групі скріншот з офіційного сайту IRCC, що українці по програмі CUAET зможуть отримати беніфіти програми тільки до 31 грудня 2024 року. Хтось знає чи відноситься Health card and SIN до цих беніфітів? Чи можна буде отримати Health card and SIN, якщо приїхати до березня 2025? Дякую. (Не можу знайти скріншот про 31 грудня 2024).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1002647530T Offline
    t1002647530T Offline
    Anna Zhoga
    wrote on last edited by
    Це на почту прийде чи в кабінеті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Щось мені здається це про тих хто лише приїхав. Таких після 18 дійсно не беруть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518075798T Offline
    t518075798T Offline
    Elena Bushetik
    wrote on last edited by
    Хтось знає коли в них буде наступна виїздна сесія до Саскатуну, щоб забрати паспорти? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Мінімум тиждень чекайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5241406729T Offline
    t5241406729T Offline
    AllaLV
    wrote on last edited by
    Я просто очікую...в межах 20ти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ia
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Нещодавно минулого місяця ми подали заявку на постійне проживання в Канаді та вивчаємо наші варіанти, поки очікуємо на обробку заяви. Моя дружина зараз перебуває в Канаді за візою CUAET з відкритим дозволом на роботу та вже працевлаштована. Нам цікаво, чи є спосіб для решти родини приєднатися до Канади в цей період. Чи можемо ми поїхати до Канади як власники туристичної візи, чекаючи на розгляд нашої PR-заявки? Будемо дуже вдячні за будь-які поради чи ідеї щодо того, як ми можемо діяти. дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t564609148T Offline
    t564609148T Offline
    Khrystyna Bodnarchuk
    wrote on last edited by
    Добрий день усім. Молодший брат (18 років) в пошуках part-time роботи після школи та на вихідних. Готовий працювати за будь-яким графіком, має мінімальний рівень володіння англійською. Дуже старанний та працьовитий, готовий розглянути будь-які пропозиції в межах Міссіссаги/Етобіко. Активно вивчає англійську, пластун з багаторічним досвідом, витривалий та вміє працювати в команді. Якщо маєте релевантні пропозиції для студентів/учнів допомагати на кухні, з ремонтами, в магазинах, пекарнях, ресторанах, руфінгу, дайте, будь ласка, знати. Заздалегідь вдячні!😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V K
    wrote on last edited by
    Як оптимально працювати віддалено з Канади на Компанію в США? Чув наче є компанії посередники які надають працівників в оренду. Також читаю, що наче і ворк перміта не потрібно, якщо не їхати в США.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    А где вы это видите, здесь в ветке о продлении пермитов есть такое?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5875778068T Offline
    t5875778068T Offline
    Oksana T
    wrote on last edited by
    Сьогодні в Саскатуні спілкувалася з Анастасією. Видача і продовження паспортів у Едмонтоні буде без слотів. Поки що їм не надходили нові вказівки. На пошті я робила мані ордер, вони саме цю послугу роблять, хоч і страйкують.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yul
    wrote on last edited by
    Позвоните в посольство уточните, на сайте есть номера всех посольств США в Канаде. Вроде как выше писали, что не поставят визу в продленный паспорт. У нас продленный паспорт у ребёнка, я сдела новый, чтобы потом не было проблем. Мы на саму аппликацию подались по продленному паспорту, но там можно отредактировать и внести новый паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t702774215T Offline
    t702774215T Offline
    Вікторія Холява
    wrote on last edited by
    Де Ви переглядаєте коли зарахують біометрію і медицину, просто все приходить іміграційному консультанту , хочу мати уявлення, дякую?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags