PR CUAET
-
Всім привіт! Нещодавно минулого місяця ми подали заявку на постійне проживання в Канаді та вивчаємо наші варіанти, поки очікуємо на обробку заяви. Моя дружина зараз перебуває в Канаді за візою CUAET з відкритим дозволом на роботу та вже працевлаштована. Нам цікаво, чи є спосіб для решти родини приєднатися до Канади в цей період. Чи можемо ми поїхати до Канади як власники туристичної візи, чекаючи на розгляд нашої PR-заявки? Будемо дуже вдячні за будь-які поради чи ідеї щодо того, як ми можемо діяти. дякую!
-
Добрий день усім. Молодший брат (18 років) в пошуках part-time роботи після школи та на вихідних. Готовий працювати за будь-яким графіком, має мінімальний рівень володіння англійською. Дуже старанний та працьовитий, готовий розглянути будь-які пропозиції в межах Міссіссаги/Етобіко. Активно вивчає англійську, пластун з багаторічним досвідом, витривалий та вміє працювати в команді. Якщо маєте релевантні пропозиції для студентів/учнів допомагати на кухні, з ремонтами, в магазинах, пекарнях, ресторанах, руфінгу, дайте, будь ласка, знати. Заздалегідь вдячні!😊
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
-
Позвоните в посольство уточните, на сайте есть номера всех посольств США в Канаде. Вроде как выше писали, что не поставят визу в продленный паспорт. У нас продленный паспорт у ребёнка, я сдела новый, чтобы потом не было проблем. Мы на саму аппликацию подались по продленному паспорту, но там можно отредактировать и внести новый паспорт.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Де Ви переглядаєте коли зарахують біометрію і медицину, просто все приходить іміграційному консультанту , хочу мати уявлення, дякую?
-
Я перекладав у цього нотаріуса: Document Genie Ltd. Все можна робити онлайн, перекладають швидко
-
Я была в Оттаве и забирала паспорта во вторник, помощник сказала, что они пока не планируют вводить слоты на получение, живая очередь в строго отведенное время на сайте на получение паспорта. Но на вопрос когда все таки введут она не ответила, возможно с 1 декабря ...
-
Дякую!
-
Добрый день,ещё вопрос пожалуйста. У мужа в этом году,уже после оформления налогов, появился официальный незначительный дополнительный доход,каким документом это нужно указать в заявке на детские бенефиты? И нужно ли вообще,или ждать до следующего оформления налогов?