Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 922.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7064490115T Offline
    t7064490115T Offline
    Bogdan Borovskyi
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка коли сайт оновлює слоти ?що б можно було б піймати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581699527T Offline
    t581699527T Offline
    Соня💜
    wrote on last edited by
    Аж на 14 травня, і тільки один був, в Оттаву 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t5991360478T Offline
    t5991360478T Offline
    Ihor K
    wrote on last edited by
    chicago.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/4479-oformlennya-pasporta-gromadyanina-ukrajini-dlya-vijizdu-za-kordon/prishvidshennya-dostavki-pasportiv
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Можливо. Я вам маю розкащувати чому не набрав? Я запитую си хтось знає про нову постанову. А ви хочете, щоб я вам душу вивертала. Одна з причин - смерть батька і пропуск великої кількості днів. Вагома причина?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Renat
    wrote on last edited by
    Друзі, потребую вашої поради! Судячи зі статистики, я очікую отримання eCoPR приблизно через 2 місяці. Мій закордонний паспорт дійсний до 25 лютого 2025 року, а подати документи на його продовження я можу лише 25 грудня 2024 року, тобто за місяць. Як краще узгодити процес оновлення паспорта із імміграційним процесом, щоб уникнути проблем? Наскільки я розумію, для видачі ПР-карти враховується дата закінчення терміну дії паспорта. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід! 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Из квоты на следующий год возьмутся если они по этим выборкам будут уже непосредственно номинации раздавать, а так они просто разрешили заполнить аппликацию, которую уже рассматривать будут в следующие 4-6 месяцев а то и 8 месяцев ! соответственно и номинации аж в следующем году будут для тех кто подается этой осенью
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Дуже вузькоспецифічне питання щодо Ескпрес Ентрі. Нашу першу заявку після ІТА нам повернули як incomplete, документи не взяли до розгляду, рефанднули усі кошти. Я читала, шо така заявка вважається як never submitted. Якшо зараз у новій заявці вказати деяку інформацію, що буде відрізнятися від тої, що в кансельнутій - чи будуть їх звіряти? Чи дійсно до нею будуть ставитися як до такої, що ніколи не подавалась?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка на якому сайті створювати AAIP account
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Ну считайте они дорасматривают февраль и июнь сейчас, до июля еще толком не добрались , может единичные какие-то случаи были с июльских а так основная масса еще не тронула 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Это жесть. Спасибо за инфу
    1 Reply Last reply
    0
  • t883220889T Offline
    t883220889T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Почему вы так агрессируете? Важно было понять, что это не слабая школа или что-то не так с образовательным процессом, а ваши личные проблемы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Ну так выбрали еще очень мало, впереди еще много выборок будет и другие профессии 100% будут тоже а не только те что сейчас были выбраны
    1 Reply Last reply
    0
  • t1499770386T Offline
    t1499770386T Offline
    Golovatyuk Inna
    wrote on last edited by
    Добрий вечір під скажіть будь ласка, записалася через онлайн кабінет в Дії на закордонний паспорт дитині, ось прийшов такий лист з консульства, але Послуга вказана: Витребування домента, засвідченого в Україні уповноваженим органом Це , є подача на паспорт закордонний? Че щось інше тому ,що не знаю чи брати квитки чи ні? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Я не агресую. Просто для мене це боляче. Я поставила конкретне запитання і хотіла б на нього почути відповідь, якщо це можливо. І новий закон , якщо він є , не залежить від того, чому не набрав кредити, а не виливати комусь душу і розказувати чому. І кредити не залежать від того слаба школа чи сильна абсолютно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Из этого получается что в следующем году будут обрабатывать только 3-5 профессий которые они сейчас выбрали 🤪 дурка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    А декларація заповнена і джоб офер не потрібні? Я зрозуміла що вони повинні бути на момент подання наміру.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Я думаю багато залежить від того куди будете вступати, наприклад у нас в одному виші, можна не мати одного з 5 необхідних предметів але тоді треба буде взяти цей курс в перший рік навчання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Вибачте, ніхто не хотів вас образити. У мене дочка також в останніх класах, тож я переймаюся за це. Нам ніхто такого не казав в школі,їй уже 18.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Напишіть будь ласка що вам там скажуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Всі необхідні предмети є , але не вистачає кредитів для отримання диплому. Я про університет і не мрію. Не буду мати звідки оплачувати, тут би кінці з кінцями звести. Але і для коледжу потрібен диплом. А цим повідомленням мене наче крижаною водою облили. Це написала жінка , яка працює в Geteway і співпрацює з освітою. Але я її прошу дати мені конкретне посилання, де про ці зміни можна прочитати, а вона нічого не відписує. Ось я і подумала, що може тут хтось вже знає інформацію. Звичайно, що завтра буду писати в школу, але переживаю вже.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags