PR CUAET
-
Всі необхідні предмети є , але не вистачає кредитів для отримання диплому. Я про університет і не мрію. Не буду мати звідки оплачувати, тут би кінці з кінцями звести. Але і для коледжу потрібен диплом. А цим повідомленням мене наче крижаною водою облили. Це написала жінка , яка працює в Geteway і співпрацює з освітою. Але я її прошу дати мені конкретне посилання, де про ці зміни можна прочитати, а вона нічого не відписує. Ось я і подумала, що може тут хтось вже знає інформацію. Звичайно, що завтра буду писати в школу, але переживаю вже.
-
Апід час заповнення EOI , ніякі документи не завантажуються. Але звичайно краще вже зараз погодити з роботодавцем ці моменти , щоб потім не було запитань Умовно вас оберуть , через пів року то декларація , референс мають бути свіжі. А офер взагалі мав би бути перед початком роботи
-
Просто очікуйте відповідь cra
-
Є таке. Код NAICS. Але це можна знайти і без декларації і погодити з роботодавцем. Використовуйте версію 2022 року
-
Я так розумію, що школа вам такої інфи не давала - це ви прочитали в когось. З контактуйте з вашим guidance counsellor в школі - обговорити ситуацію й спитати, як закінчити школу. Завжди є варіанти - можливо, зроблять виняток, можливо порадять школу для дорослих чи варіант добрати кредити онлайн. Не губиться ще, в Канаді дуже переймаються, коли комусь треба special accommodation due to extenuating circumstances- поясніть, як ваша ситуація вплинула на навчання. Все буде добре.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Невірно,видають без кьюар коду,минулого тижня мій чоловік забирав паспорт дочки,Едмонтон,і ще мужчини з чату відписувались,що забрали без коду.Нас навіть не питали за нього.
-
Так. Це написала жінка , яка співпрацює з освітою в Фейсбук