PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста. Если на федеральном этапе, получил AOR. До конца ВП пару месяцев. Если сейчас податься на BWP или WP по CUAET, но он не успеет прийти до истечения ВП, это позволительно? Легальный статус сохраняется до принятия решения или его надо успеть обновить до истечения действующего ВП?
-
Привіт всім. Піймав слота на кінець грудня, але пізніше виявилося що не зможу поїхати. Потрібен слот на другу половину січня або на лютий. Якщо є бажаючі помінятись, напишіть в лічку
-
В цьому переліку не бачу пункту: завірення копій( треба, щоб завірили диплом). Не підкажете де знайти?
-
У нас слоти на 9 грудня дорослий +2 дитячих, брали всі разом як дорослі (система дає змогу обрати тільки всі однакові), подивитись візьмуть чи ні. Буду тримати вкурсі
-
Ви не так зрозуміли моє останнє речення. Я про те, що не може записатися дорослий на дорослий слот, а привезти дитину замість себе. І так само навпаки: не може дорослий спіймати дитячий слот, а приїхати подавати свої документи. Якби так можна було, то це б набагато легше було б спіймати слот. Але консульство так не приймає. Ось що я мала на увазі.
-
Знайдіть цей noc з нового класифікатора і визначите
-
А як бути с роботою, правами на авто та банком наприклад? Показуєш цей лист і вони подовжують?
-
Поки чекатимете рішення по новому wp , попередній буде діяти. Ви лист про це отримаєте. Головне податись вчасно
-
В мене така сама ситуація, напишить, будь ласка, чи приймуть документи дитини. Буду дуже вдячна!
-
Якось дивно виходить. До Саскатуну прилетіла тільки Анастасія з готовими паспортами. А чому ж тоді консульство в понеділок не працює? Доречі, дуже хочу поділитися враженням про Анастасію. Вона дуже приємна і співчутлива дівчина. Не дивно тепер, що вона старалась і старається допомогти всім нам, коли до неї звертаємося в особисті телеграму.
-
Дякую
-
Teer 3
-
Дякую гарно
-
83101 – Oil and gas well drillers, servicers, testers and related worker
-
Ну мені все робили до кінця дії документа який підтверджує статус
-
Робота так , якщо хтось запитає. Посвідчення у вас на по wp , с по дню народження. Думаю довше ніж дія wp. Банк аналогічно. Зараз подавайтесь на новий