PR CUAET
-
В цьому переліку не бачу пункту: завірення копій( треба, щоб завірили диплом). Не підкажете де знайти?
-
У нас слоти на 9 грудня дорослий +2 дитячих, брали всі разом як дорослі (система дає змогу обрати тільки всі однакові), подивитись візьмуть чи ні. Буду тримати вкурсі
-
Ви не так зрозуміли моє останнє речення. Я про те, що не може записатися дорослий на дорослий слот, а привезти дитину замість себе. І так само навпаки: не може дорослий спіймати дитячий слот, а приїхати подавати свої документи. Якби так можна було, то це б набагато легше було б спіймати слот. Але консульство так не приймає. Ось що я мала на увазі.
-
Знайдіть цей noc з нового класифікатора і визначите
-
А як бути с роботою, правами на авто та банком наприклад? Показуєш цей лист і вони подовжують?
-
Поки чекатимете рішення по новому wp , попередній буде діяти. Ви лист про це отримаєте. Головне податись вчасно
-
В мене така сама ситуація, напишить, будь ласка, чи приймуть документи дитини. Буду дуже вдячна!
-
Якось дивно виходить. До Саскатуну прилетіла тільки Анастасія з готовими паспортами. А чому ж тоді консульство в понеділок не працює? Доречі, дуже хочу поділитися враженням про Анастасію. Вона дуже приємна і співчутлива дівчина. Не дивно тепер, що вона старалась і старається допомогти всім нам, коли до неї звертаємося в особисті телеграму.
-
Дякую
-
Teer 3
-
Дякую гарно
-
83101 – Oil and gas well drillers, servicers, testers and related worker
-
Ну мені все робили до кінця дії документа який підтверджує статус
-
Робота так , якщо хтось запитає. Посвідчення у вас на по wp , с по дню народження. Думаю довше ніж дія wp. Банк аналогічно. Зараз подавайтесь на новий
-
Немає опції обмінятися слотами. Просто відмовляєтеся і ловите інший слот. По чужому слоту вас не приймуть. А після того як ви відмовитеся слот потрапить тому хто перший в черзі очікування. Якщо черга очікування пуста то слот потрапить в загальний доступ на сайт.
-
Можливо , я про свою провінцію написав )). Але лист ви отримаєте після того як подастесь і там буде все написано. Що він залишається діяти