PR CUAET
-
Офіційний вебсайт IRCC, англійською мовою Можете пошукати через гугл
-
Єдине в цьому варіанті немає 100 процентної впевненості, що точно дадуть новий стаді перміт, бо тут в чаті люди писали, що по різному буває: комусь дали по продовженому паспорту, а комусь відмовили. Тому найкращий варіант це все-таки новий паспорт, а не продовжений.
-
Всім привіт! Я проходжу курси англійської мови в Haven вже два місяці, за цей час помітив позитивні зміни у своїх знаннях — навчання проходить цікаво, матеріали подаються зрозуміло, викладач завжди терпляче все пояснює. Окрема подяка моїй викладачці Діані Сердюк за її професійний підхід, зрозумілу подачу матеріалу. Дуже подобається зручний формат занять: одне групове і одне індивідуальне заняття на тиждень. У групі нас лише 5 осіб, тому кожен отримує достатньо уваги від викладача. Також хочу відзначити чудову можливість без обмежень спілкуватися з канадськими волонтерами, яка надається на платформі. Це не тільки покращує мовну практику, але й допомагає швидше інтегруватися. Було б тільки більше часу на це! Рекомендую ці курси всім, хто хоче покращити англійську!
-
І у нас така ж сама ситуація: три слоти "Оформлення закордонного паспорта" на мене і двох дітей. Але старшому вже 16, то може і пройде, а от молодшій 10. Дайте знати, як у вас пройде прийом, будь ласка. Вам удачі.
-
Я вчора читала на сайті що слот на отримання не потрібен.
-
Підкажіть, будь-ласка. На отримання паспорту теж треба ловити слот чи просто в порядку живої черги? Дякую!