PR CUAET
-
Ні. Можна мати одночасно 2 діючих паспорта. Продовжити дію старого можна за 2 місяці
-
Так. Так на новий паспорт можна податися, коли до закінчення старого не більше 2 міс. Чи я щось не так зрозуміла?)
-
Можна, але ви ж написали що хочете новий
-
Паспорт же можна подовжити за 2 міс до його закінчення?
-
Привіт, можна глянути інформацію десь окрім інстаграму?
-
Вже потрібно було робити новий паспорт. Не продовжать SP на довше дії паспорта
-
Варіант #2 якщо можна, не новий паспорт, а подовжений старий. Спочатку подовжити паспорт ( в живу черзі я так розумію), потім вже податися на стаді перміт? Чи це ризиковий сценарій?
-
Офіційний вебсайт IRCC, англійською мовою Можете пошукати через гугл
-
4 роки, так як ви й вказали Це особисто моя думка, і я заповнювала за такою ж логікою. В цілому, це просто загальна інформація про вас, адже в усіх країнах шкільна система відрізняється, тож певна неточність не змінить суть справи
-
Дякую:)
-
Ну або їхати в Україну чи Європу робити закордонний. Але продовжити старий і подати на новий SP самий оптимальний варіант
-
Єдине в цьому варіанті немає 100 процентної впевненості, що точно дадуть новий стаді перміт, бо тут в чаті люди писали, що по різному буває: комусь дали по продовженому паспорту, а комусь відмовили. Тому найкращий варіант це все-таки новий паспорт, а не продовжений.
-
а ви додавали інформацію про школу і коледж в наступному блоці? чи лише про університет?
-
як ваша зустріч пройшла у торонто?
-
Всім привіт! Я проходжу курси англійської мови в Haven вже два місяці, за цей час помітив позитивні зміни у своїх знаннях — навчання проходить цікаво, матеріали подаються зрозуміло, викладач завжди терпляче все пояснює. Окрема подяка моїй викладачці Діані Сердюк за її професійний підхід, зрозумілу подачу матеріалу. Дуже подобається зручний формат занять: одне групове і одне індивідуальне заняття на тиждень. У групі нас лише 5 осіб, тому кожен отримує достатньо уваги від викладача. Також хочу відзначити чудову можливість без обмежень спілкуватися з канадськими волонтерами, яка надається на платформі. Це не тільки покращує мовну практику, але й допомагає швидше інтегруватися. Було б тільки більше часу на це! Рекомендую ці курси всім, хто хоче покращити англійську!
-
І у нас така ж сама ситуація: три слоти "Оформлення закордонного паспорта" на мене і двох дітей. Але старшому вже 16, то може і пройде, а от молодшій 10. Дайте знати, як у вас пройде прийом, будь ласка. Вам удачі.
-
Я вчора читала на сайті що слот на отримання не потрібен.
-
Підкажіть, будь-ласка. На отримання паспорту теж треба ловити слот чи просто в порядку живої черги? Дякую!
-
так - Два
-
Какая суть вопроса? Ниче непонятно. Если паспорт заканчивается то нужно делать новый. Это аксиома. Процесс подачи на новый паспорт не меняет никак процесс PR в Канаде если уже eCorp пришел/придет.
12 Jan 2024, 17:45
339717/430366
3 minutes ago