PR CUAET
-
Ну судя по всему ультраблизко)
-
Угу, но я с квебека и меня изначально потеряли. Это ещё лет на 300 😆
-
Щось в вас все в одну купу намішано. Express Entry — це система управління заявками, яка включає кілька програм, зокрема: - Federal Skilled Worker Program (FSW). - Federal Skilled Trades Program (FST). - Canadian Experience Class (CEC). CEC - одна з програм для кандидатів із досвідом роботи в Канаді (мінімум 1 рік упродовж останніх 3 років). CRS - однаковий для всіх заявників в Express Entry, незалежно від програми. Раджу вам перейти на офіційний сайт і почитати що таке Експрес Ентрі і як вона працює
-
Бо щойно глянула а на 19 травня вже виставлено і слотів 0
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи були сьогодні слоти?вдалось кому спіймати?
-
Можливо нажаль , потрібно писати , пояснювати. Тут є гілка окрема про military, може там щось знайдете корисне
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає, коли з'являються нові слоти? Мені як раз на травень-червень потрібно. Це моніторити кожного дня чи також раз на тиждень?
-
А сколько писали в Квебеке рассматривают гуманитарные программы? Я по Онтарио все ещё рассчитаю на до 20-24 месяцев общее рассмотрение)
-
Треба перевести на український часовий пояс там де ви заходите дивитись слоти і їх вже буде видно, в мене так було поки стояв час Едмонтона
-
Это живой Шрёдингер)) тут в чате писали, что получили за две недели. А кто-то писал что уже полгода ждёт