PR CUAET
-
Я видела , что у вас Дюсельдорф отказал. 5 месяцев - многовато. Немецкие визовые первые стали отказывать в принятии и не только паспортов, а еще и биометрии, на которую был официально срок 30 дней отменен. В том же Дюсельдорфе мужчину с 90 днями от письма по биометрии - не принимали, пока не дозвонились до руководства и те сказали принять. Поэтому я вам и написала про Варшаву и Вену. Вы можете попробовать сдать в другой визовый, который более лоялен. Свяжитесь с турагентствами из Львова, Черновцов , которые оказывают такие услуги.
-
Доброго дня! Цікавить питання: якщо повної вищої освіти немає (2 курси університету) чи підійде для евалюації документ з університету про навчання в ньому, де вказані всі дисципліни, оцінки? Бо в калькуляторі в пункті про освіту є пункт типу 2 роки навчання якось так. P.S. Не основний аплікант
-
если не отправите паспорт ,не узнаете
-
щодо ворк перміту те ж саме
-
Потрібні уроки англійської з 0.
-
чи завантажувати краще все що є по списку навіть не обов'язкових документів?
-
а ви завантажували дипломи? Я от дивлюсь що в графі обов'язкових документів його немає і в чеклисту також нічого не згадано.
-
я так розумію, вони збирають пачку й раз на півроку привозять
-
та ось партія за остані пів року прийшла до торонто 25 вересня
-
а коли у вас був запис в консульстві на отримання паспорту, скільки вже чекаєте?
-
худчіш б консульство паспорти переміщало, бо вони в торонто вже 10 днів, а вони не можуть знайти спосіб доправити іх до Едмонтону
-
добрий вечір! підкажіть, будь ласка, чи хтось робив довідку з Ірландії? можете направити як робити? бо на сайті не зрозуміло, куди відправляли аплікейшн. дякую!
-
будемо сподіватись на здоровий глузд офіцера)
-
в один пдф, та не знаю чи це зпрацюэ
-
ви лист доклали в ту ж ПДФ з паспортом, чи окремо підгружали в додаткові документи як лист-пояснення?
-
Добрий вечір Підкажіть,будь ласка,до заповнення форми А13,всюди вказувати своє теперішнє прізвище?А прізвище яке в дипломі,вказувати лише в самій формі?Ось тут де поле:Your education:яке прізвище потрібно було вказати?