PR CUAET
-
У відпуску їздили то думала ще в жовтні отпримаю 100%. А до того думала що в серпні а вже і грудень не за горами
-
Уявляю( це кошмар🥲🥲🥲
-
А якщо забирають дитини 14 років, чи потрібен він, чи може мати сама забрати?
-
Боже та якби трохи швидше воно рухалось Я вже це 13 січня так жду шо страшне
-
😁 це рідкість звичайно, але ж було!😁
-
А, ну тоді краще підготуватись, так 😁
-
Це вже тільки вам вирішувати
-
Подали 29.11.23 В середині липня - запрошення на біометрію (окремо номера аплікації не присилали). Біометрію здали. Чекаємо …
-
З 12 років дитина здає відбитки і йде забирати паспорт з одним із батьків
-
Але ж в умовах подачі є "Copy of your current and valid passport." Якщо паспорт продовжений то він валідний, IRCC по факту ніяк не може вплинути на внутрішні процеси України, особливо що стосується паспорту.
-
Потому что не хочится читать истерики ожидающих порталы и Екопры. А больше интересны таймлайны и ноуты тех кому не повезло
-
А где на WP такое вообще спрашивают?
-
Ребята, подскажите пожалуйста если я все правильно понимаю, таким же образом нужно отправлять информацию? Просто reply на письмо по такому образцу?
-
Так, звісно. Чому питаю- щоб розуміти чи виграю я певний час якщо подаюсь пізніше. Чи це повний рандом?
-
До 12 без дитини. Після - обов'язково. Якщо здавали відбитки при подачі то й при отриманні теж.
-
Можливо йому вислали запит про надання інформації про військову службу і він не зміг пояснити то, або відповісти на лист вчасно?
-
Знаете, истории своих успешных кейсов люди пишут охотнее. А вот эти неудачные - обычно мы их не видим. Там выше была ссылка на чат, как раз по углубленной проверке.
-
Разных чатов в разных массанджерах куча. Я спросил о чем то конкретном конкретно в этом Украинском чате!
-
Это вы кричите?
-
Хто буде на цьому тижні в Едмонтоні, спитайте будь ласка чи будуть вони видавати паспорти в суботу, чи також повернулися на звичний графік? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
339833/448211
41 minutes ago