PR CUAET
-
З 12 років дитина здає відбитки і йде забирати паспорт з одним із батьків
-
Але ж в умовах подачі є "Copy of your current and valid passport." Якщо паспорт продовжений то він валідний, IRCC по факту ніяк не може вплинути на внутрішні процеси України, особливо що стосується паспорту.
-
Потому что не хочится читать истерики ожидающих порталы и Екопры. А больше интересны таймлайны и ноуты тех кому не повезло
-
А где на WP такое вообще спрашивают?
-
Ребята, подскажите пожалуйста если я все правильно понимаю, таким же образом нужно отправлять информацию? Просто reply на письмо по такому образцу?
-
Так, звісно. Чому питаю- щоб розуміти чи виграю я певний час якщо подаюсь пізніше. Чи це повний рандом?
-
До 12 без дитини. Після - обов'язково. Якщо здавали відбитки при подачі то й при отриманні теж.
-
Можливо йому вислали запит про надання інформації про військову службу і він не зміг пояснити то, або відповісти на лист вчасно?
-
Знаете, истории своих успешных кейсов люди пишут охотнее. А вот эти неудачные - обычно мы их не видим. Там выше была ссылка на чат, как раз по углубленной проверке.
-
Разных чатов в разных массанджерах куча. Я спросил о чем то конкретном конкретно в этом Украинском чате!
-
Это вы кричите?
-
Хто буде на цьому тижні в Едмонтоні, спитайте будь ласка чи будуть вони видавати паспорти в суботу, чи також повернулися на звичний графік? Дякую
-
Ну звісно виграєте якщо будете подаватися в березні, але не забувайте про те що якщо полісі відмінять до прикладу завчасно, то вже податися буде не можливо. Таке можливо до прикладу якщо війна закінчилася або ще якісь фактори про які ми не знаємо.
-
Ну самі таймлайни ви можете знайти тут: t.me/prcuaet/117
-
Дуже сподобався виступ. Потужне шоу, прекрасні голоси, взаємодія з залом- просто неймовірна антомосфера. Дуже рекомендую сходити, насолодитись виступом і відчути частинку дому.
-
Где?
-
Вы вообще о чем? Я ничего оскорбительного никому не написал. Просто отстаиваю свою позицию
-
І давайте тримати себе в руках будь-ласка.
-
Так
-
Ще одна така репліка про слот і отримаєте бан @MaksymRadchenk0
12 Jan 2024, 17:45
339841/412098
36 minutes ago