PR CUAET
-
Знаете, истории своих успешных кейсов люди пишут охотнее. А вот эти неудачные - обычно мы их не видим. Там выше была ссылка на чат, как раз по углубленной проверке.
-
Разных чатов в разных массанджерах куча. Я спросил о чем то конкретном конкретно в этом Украинском чате!
-
Это вы кричите?
-
Хто буде на цьому тижні в Едмонтоні, спитайте будь ласка чи будуть вони видавати паспорти в суботу, чи також повернулися на звичний графік? Дякую
-
Ну звісно виграєте якщо будете подаватися в березні, але не забувайте про те що якщо полісі відмінять до прикладу завчасно, то вже податися буде не можливо. Таке можливо до прикладу якщо війна закінчилася або ще якісь фактори про які ми не знаємо.
-
Ну самі таймлайни ви можете знайти тут: t.me/prcuaet/117
-
Дуже сподобався виступ. Потужне шоу, прекрасні голоси, взаємодія з залом- просто неймовірна антомосфера. Дуже рекомендую сходити, насолодитись виступом і відчути частинку дому.
-
Где?
-
Вы вообще о чем? Я ничего оскорбительного никому не написал. Просто отстаиваю свою позицию
-
І давайте тримати себе в руках будь-ласка.
-
Так
-
Ще одна така репліка про слот і отримаєте бан @MaksymRadchenk0
-
Это вы должны.
-
Ми отримали пр через SINP і писали ту суму, яка була доступна на момент заповнення заявки Здається, що немає по pnp якоїсь обовʼязкової суми, яка має бути на рахунку
-
Це вже канадець
-
Так Затримки жах
-
Зі словника
-
По моему все октябрьские уже с еcoPR, кроме многострадального 31 октября?
-
Я писав про тисячі) І висловив свою суб'єктивну думку. Якщо ви спонукаєте інших не приділяти уваги своїм кейсам і обіцяєте 85% позитивний результат, то ви в цьому якимсь чином зацікавлені?
-
Слушай ну мы не застряли бекграунд чек, просто ждём екопр после портала 2. Создайте группу тогда ждущих екопр )
12 Jan 2024, 17:45
339849/470111
4 minutes ago