PR CUAET
-
Где?
-
Вы вообще о чем? Я ничего оскорбительного никому не написал. Просто отстаиваю свою позицию
-
І давайте тримати себе в руках будь-ласка.
-
Так
-
Ще одна така репліка про слот і отримаєте бан @MaksymRadchenk0
-
Это вы должны.
-
Ми отримали пр через SINP і писали ту суму, яка була доступна на момент заповнення заявки Здається, що немає по pnp якоїсь обовʼязкової суми, яка має бути на рахунку
-
Це вже канадець
-
Так Затримки жах
-
Зі словника
-
По моему все октябрьские уже с еcoPR, кроме многострадального 31 октября?
-
Я писав про тисячі) І висловив свою суб'єктивну думку. Якщо ви спонукаєте інших не приділяти уваги своїм кейсам і обіцяєте 85% позитивний результат, то ви в цьому якимсь чином зацікавлені?
-
Слушай ну мы не застряли бекграунд чек, просто ждём екопр после портала 2. Создайте группу тогда ждущих екопр )
-
RC151
-
Шукала,вже знайшла,що якщо довго оновлювати,то зʼявляється «стати в чергу» чи щось по типу того,але я сиджу вже 2 з половиною години,оновлюю і тиша,може я щось не правильно зрозуміла 😞
-
Дівчата дуже добре розписали і додали фото як записатися в чергу очікування. Шукайте в гілці по пошуку.
-
Добрий вечір, в мене питання. Що робити якщо не було вказано про те що відвідувала Northern Cyprus (північний Кіпр) 2 рази під час подачі на куает візу. Ця окупована територія Туреччиною і ця країна/ територія не визнається жодною країною. Плюс вʼїзд був транзитом через Туреччину до північного Кіпру, який не ставить жодних штампів оскільки вони не визнаються
-
Дякую 😔
-
Як це не канадець?А хто,взагалі тоді канадці?
-
И квебека))
12 Jan 2024, 17:45
339856/472576
about a minute ago