PR CUAET
-
Я писав про тисячі) І висловив свою суб'єктивну думку. Якщо ви спонукаєте інших не приділяти уваги своїм кейсам і обіцяєте 85% позитивний результат, то ви в цьому якимсь чином зацікавлені?
-
Слушай ну мы не застряли бекграунд чек, просто ждём екопр после портала 2. Создайте группу тогда ждущих екопр )
-
RC151
-
Шукала,вже знайшла,що якщо довго оновлювати,то зʼявляється «стати в чергу» чи щось по типу того,але я сиджу вже 2 з половиною години,оновлюю і тиша,може я щось не правильно зрозуміла 😞
-
Дівчата дуже добре розписали і додали фото як записатися в чергу очікування. Шукайте в гілці по пошуку.
-
Добрий вечір, в мене питання. Що робити якщо не було вказано про те що відвідувала Northern Cyprus (північний Кіпр) 2 рази під час подачі на куает візу. Ця окупована територія Туреччиною і ця країна/ територія не визнається жодною країною. Плюс вʼїзд був транзитом через Туреччину до північного Кіпру, який не ставить жодних штампів оскільки вони не визнаються
-
Дякую 😔
-
Як це не канадець?А хто,взагалі тоді канадці?
-
И квебека))
-
Залиште сайт в спокої, займіться своїми справами і загляніть через 15-30-50 хвилин. Має сам оновитися і випливе кнопка.
-
Так!
-
Квебек то інший всесвіт🫣🫣🫣
-
Ми з Нікополя,наші друзі теж,їх будинок розбомбили,вони подали документи в січні 2024,в березні 2024,прийшла відмова.
-
У самої був шок,коли вони нам повідомили.
-
Доброго вечора! Цікавить чи хтось тут закінчував програми від BCIT? Хотіла б задати декілька питань
-
Це просто треш. Знаю багатьох зі Львову і околиць, хто подавався виключно по гуманітарній програмі і всі отримали ПР. Але це було ще в кінці 2022, початку 2023. А тут такий регіон, люди реально без дому, роботи залишилися і така от шляпа 😥
-
ясно...
-
Ні,вони подавали не самі,їх справою займався міграційний консультант.Подробиць кейсу не знаю,але не думаю,що міграційний консультант не урахував би все
-
цікаво було б познайомитися з кейсом... вони самі подавались? На які фактори спирались? Якщо тільки на війну і на те що вони лишились дома, от відмова була б прогнозованою... Але дивує що дуже швидко дали відмову. Всього 2 місяці! Мабуть кейс був дуже "слабим" і на першому етапі його відхилили... але це догадки.
-
Тоді це подвійний шок! Бо міграційний адвокат це не малі гроші. І відмова на початковому етапі 🤯
12 Jan 2024, 17:45
339867/431096
4 minutes ago