PR CUAET
-
Це просто треш. Знаю багатьох зі Львову і околиць, хто подавався виключно по гуманітарній програмі і всі отримали ПР. Але це було ще в кінці 2022, початку 2023. А тут такий регіон, люди реально без дому, роботи залишилися і така от шляпа 😥
-
ясно...
-
Ні,вони подавали не самі,їх справою займався міграційний консультант.Подробиць кейсу не знаю,але не думаю,що міграційний консультант не урахував би все
-
цікаво було б познайомитися з кейсом... вони самі подавались? На які фактори спирались? Якщо тільки на війну і на те що вони лишились дома, от відмова була б прогнозованою... Але дивує що дуже швидко дали відмову. Всього 2 місяці! Мабуть кейс був дуже "слабим" і на першому етапі його відхилили... але це догадки.
-
Тоді це подвійний шок! Бо міграційний адвокат це не малі гроші. І відмова на початковому етапі 🤯
-
буду рад!
-
Обираючи опцію «оформлення закордонного паспорта» цей слот вважається для дорослого, я вірно зрозуміла?
-
Тань,я вище написала,цим займався міграційний консультант,навряд чи він щось не правильно зробив!Це по перше,а по друге,війна це не привід для гуманітарної програми,там трохи інші умови.
-
А може і так
-
Можливо вони вибудували кейс так само як тут вже описували, типу аргументація більше тягнула на кейс біженства, тому і відмова? 🤔
-
Які деталі вас цікавлять?Війна в країні,місто прифронтове,під обстрілами,будинок розбомбили,повертатися немає куди,в Канаді адаптувалися,мають друзів,знайомих,обоє працюють.
-
Коли ви його виберете. Відкриється 2 кнопки для себе і підопічний. Для себе - це особисто вам. Підопічний - для дитини. Передавати слоти рідним більше неможна.
-
Так я про це і пишу, аргументація про війну, - це не про гуманітарну програму, тому і відмовили, мабуть
-
Так, важливо розуміти деталі кейсу і цікаво б було дізнатися ім’я імміграційного консультанта.
-
Тобто якшо вписати ще двох дорослих як підопічних то в консульстві не приймуть?
-
Ну так і я про то,що багато хто подає,думає,що обстріли і війна впливають,але тут як пощастить,бо гуманітарна програма має трохи інші умови.Ще в 2023 року людям просто щастило,бо було мало кейсів,а зараз подалися багато людей,думаючи,що війна впливає,а по факту офіційно то і війни не має 🤷♀️
-
Привіт всім, хотіла запитати, що робити з цим запитанням на подовженню WP. Заїхала в Канаду по CUAET 2022 р. Живу в цивільному шлюбі з чоловіком, в нього був PR, місяць тому став громадянином Канади. Більше нікого з близьких родичів в Канаді нема. З одного боку в нього був апрув на PR колись давно, і ворк перміт в нього був, але зараз паспорт в нього вже канадський, тотреба вибрати тут yes?
-
Абсолютно вірно. Приймуть тільки якщо ви є опікуном когось дорослого і маєте документ і особисто його привезете.
-
Ну,тут вже я не допоможу🤷♀️
-
Дорослі не підопічні, їх не приймуть.
12 Jan 2024, 17:45
339882/446439
about a minute ago