PR CUAET
-
Ну так і я про то,що багато хто подає,думає,що обстріли і війна впливають,але тут як пощастить,бо гуманітарна програма має трохи інші умови.Ще в 2023 року людям просто щастило,бо було мало кейсів,а зараз подалися багато людей,думаючи,що війна впливає,а по факту офіційно то і війни не має 🤷♀️
-
Привіт всім, хотіла запитати, що робити з цим запитанням на подовженню WP. Заїхала в Канаду по CUAET 2022 р. Живу в цивільному шлюбі з чоловіком, в нього був PR, місяць тому став громадянином Канади. Більше нікого з близьких родичів в Канаді нема. З одного боку в нього був апрув на PR колись давно, і ворк перміт в нього був, але зараз паспорт в нього вже канадський, тотреба вибрати тут yes?
-
Кожен дорослий має сам записатися зі своєї Дії чи власного ключа. Хіба, що доросла людина є недієздатною і тому знаходиться під опікою іншого дорослого, тоді її можна в підопічні записати. Але це мають бути відповідні підтверджуючі документи про таку опіку над іншим
-
Я вам більше скажу,я видалю ті повідомлення,бо я раз таке вже писала,як тільки дізналася ,то мені такого понаписували,що була в шоці.Тому мені легше видалити,ніж завтра почнуться хейти.Просто,я відповіла той дівчині,яка з Марганця,бо ми сусіди з ними,наше місто Нікополь і їх Марганець поряд.Обидва міста - прифронтові
-
Знаючи наскільки деякі чоловіки можуть бути побутовими інвалідами то це десь тільки процентів на 40 жарт 😅
-
-
Це флуд