PR CUAET
-
Про подовження Вам вже порадили. Ще хочу порадити для нового паспорту замовити доставку DHL, як тільки зʼявиться статус «виготовлено, але не доставлено», бо дипломатичною поштою це дуже довго буде. У нас все сталося швидко
-
Добрий день! Хто нещодавно подавав документи на паспорт в Оттаві, чи питали ви як його можна буде забирати? Чи є в них якесь явлення як воно буде відбуватися після листопаду. Дякую.
-
Доброго дня. Можливо є Лікарі та Інформовані громадяни, стосовно Вакцинації для дітей, підлітків. В Канаді Вакцинації не є Обов'язковими . Але на Вашу думку, які є Необхідні ?? (Та можливо виробник вакцини) Дякую заздалегідь.
-
Писала відмова і рік і все,вистачило)
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, оплачувати паспорт я маю в консульстві чи заздалегідь?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка коли вони зазвичай додають нові слоти? Бачив тут що люди ловили о 12 ночі але вчора не побачив жодного
-
Дякую
-
30 днів щоб прийняти запрошення і 60, щоб відправити документи.
-
Ви маєте зробити мані ордер на ім'я консульства в банку чи канада пост
-
привіт) да, подала наскільки я зрозуміла нас чекає наступне коло пекла і треба буде слот але поки шо люди забирать так
-
Можете будь ласка через що платили
-
Заздалегідь
-
28 збираюсь. В тому й річ, що не зрозуміло чи є сенс замовляти DHL?
-
На эл почту не придет, зайдите в свой аккаунт после обеда и подтвердите бронь, на это дается 30 часов
-
хай вони наші паспорти довезуть до Оттави а там вже якось розберемось😅 ви подались вже?
-
Дякую за відповідь. Просто незрозуміло, навіть коли запрацює система, на який час шукати цей слот. Тримаймося)
-
Довідка про несудимість з третьої країни не підійшла. Там довга історія чого не підійшла
-
Написала в dhl
-
на пошту також прийшло, але воно зараз закрите для змін, тому я так розумію підтвердилось
-
В нас клієнти замовляли без апостиля
12 Jan 2024, 17:45
340059/431111
4 minutes ago