PR CUAET
-
Сьогодні був в консульстві Торонто і подав заявку на новий паспорт. Слот був з мого аккаунта але на мою дружину. Спочатку сказали на чиє ім’я слот того і приймуть, передати неможливо(система це перевіряє). Але в все ж таки погодилась прийняти мене, так як оформлено з мого аккаунта і там моє ім’я також фігурує. Резерв + свіжий питали, показував лише роздрукований. Забирати паспорт лише по слоту
-
А что делать если нам не дают выписку с резерва, пишут обращаться в местный тцк, у нас окупированная територия мелитополь...?
-
Я не знаю яке у Вас консульство. Напишіть
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в кого була схожа ситуація, в нас запис на 2 грудня для подачі на виготовлення дитячого паспорту , заходжу в е-консул, але немає листа щоб підтвердити візит.
-
Добрий ранок Питання Чи видадуть в аеропорті ворк перміт по прильоту зараз ? Чи на початку 2025 року ?
-
Я заходжу вже через новий лінк, але це єдине що є в « зверніть увагу»
-
Вітання всім! Підкажіть, як потрібно зробити. Є довідка з місця роботи з України, видана відділом кадрів за місцевим стандартом. Є довідка про доходи за останні 3 роки на цій посаді, видана економічним відділом. То на основі них треба підготувати Референс Летер, який може підписати колега з роботи, чи це має обов’язково бути керівник відділення. Дякую!
-
Якщо дружина піймали слот чоловік 100% не може податися на паспорт. Читайте нові правила. Якщо мама піймали слот для дитини, чи може подати дитину батько не знаю. Пишіть листи в консульство і отримаєте відповідь.( Це буде доказом при подачі, якщо дозволять) Потім будьласка поділіться досвідом в чаті. Бажаю всім піймати слот і податися на паспорт!