PR CUAET
-
Банки скляні у нас не якось прийняли, може все залежить від BOTTLE DEPOT...
-
Підкажіть, будь ласка, хтось знає, коли буде наступна дипломатична пошта? Якщо паспорт був виготовлений у середині жовтня, чи є вірогідність, що я встигну його отримати до кінця березня, щоб продовжити Work Permit? Нажаль, не встигли замовити DHL доставку вчасно, і тепер сподівання лише на дип. пошту 😢
-
Така ж сама
-
так, прийшов на пошту я підтвердив але далі цього не пуска
-
Подивіться форму довідки до зміни і зараз... Питань більше не буде.
-
Слот був з мого аккаунта, але як підопічна була моя дружина. І спочатку сказали, якщо слот на дружину то лише вона і має право на подачу. А далі, так як це з вашого аккаунта, і ви хочете помінятись то я можу вам оформити паспорт. Чи це виняток чи ні, не буду стверджувати, просто ділюсь своїм досвідом.
-
Дуже дивно, це вам прийшов лист підтвердження за 30 днів? На імейл і в кабінет? Головне що не прийшло повідомлення що ваш візит автоматично анульовано 🙏
-
Ноябрь не по порядку
-
в мене після цього далі не пускає
-
Як його видалити? Чи не скасую я цей слот іншій людині?
-
Чекайте отаке якщо не на імейл то в кабінеті має з'явитися
-
Бо я так розумію що основна дія(в даному випадку підтвердження візиту)має виконуватися на сайті айді. е-консул у вас кабінеті
-
Добрий день. Можливо хтось стикався з цим і може підказати. Є віза в українському паспорті до кінця 2025. Маю європейське громадянство. Чи можу зробити візу у паспорт країни евросоюзу на основі open work permit який виданий на український паспорт. Імена в українському та европейському паспорті відрізняться через особливості мови. Дякую за відповідь.
-
Я з телефона. Не зможу. Або ввечорі.
-
Так я зрозуміла,дякую що ділитесь, як би ж інші могли казати в консульстві "ну ви ж Іванову жінку прийняли то й мого чоловіка прийміть" прецедентне право ;)
-
Киньте нову в чат якщо не важко. Без свого імені.
-
А таке повідомлення приходить якщо анульовано запис? Цікавлюсь бо теж не змогла підтвердити за 30 днів. Тепер думаю чи є в мене слот чи його анульовано.
-
Подивився. Форма змінилась. Але хто вам сказав що нова не підходить? Відмов з новими довідками не було.
-
Зробили мені, але якщо б я цього не хотів, то зробили б дружині
-
цей статус має змінитись на підтверджено ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 340132 of 387317
4 minutes ago