PR CUAET
-
Бо я так розумію що основна дія(в даному випадку підтвердження візиту)має виконуватися на сайті айді. е-консул у вас кабінеті
-
Добрий день. Можливо хтось стикався з цим і може підказати. Є віза в українському паспорті до кінця 2025. Маю європейське громадянство. Чи можу зробити візу у паспорт країни евросоюзу на основі open work permit який виданий на український паспорт. Імена в українському та европейському паспорті відрізняться через особливості мови. Дякую за відповідь.
-
Я з телефона. Не зможу. Або ввечорі.
-
Так я зрозуміла,дякую що ділитесь, як би ж інші могли казати в консульстві "ну ви ж Іванову жінку прийняли то й мого чоловіка прийміть" прецедентне право ;)
-
Киньте нову в чат якщо не важко. Без свого імені.
-
А таке повідомлення приходить якщо анульовано запис? Цікавлюсь бо теж не змогла підтвердити за 30 днів. Тепер думаю чи є в мене слот чи його анульовано.
-
Подивився. Форма змінилась. Але хто вам сказав що нова не підходить? Відмов з новими довідками не було.
-
Зробили мені, але якщо б я цього не хотів, то зробили б дружині
-
цей статус має змінитись на підтверджено ?
-
Так кому паспорт робили вам чи жінці?
-
Не знаю, але про то що людина не зайшла за 30 днів(проспала) а вже пізніше побачила той (за пару днів) то той лист підтвердження так і був в кабінеті но кнопка підтвердити не працювала. І слот не був анульований. Що було далі не знаю наче вирішив писати в консульство з цим питанням
-
Так мою дружину і не прийняли) а мене самого)
-
@Olena_Kholodova коли ви підтвердили ваш візит за 3 дні чи змінилося з заброньовано на щось інше ?
-
Якщо з мого аккаунта я перший знайду слот, то так, як підопічну
-
+18882422100 Але боту я б не дуже довіряв. У доньки для WOP вчергове дозапитали біометрію. А бот все продовжував беззмінно розповідати, що їм не потрібні її відбитки пальців та фото.
-
А як ви тепер дружину запишете на слот, знову як підопічну?
-
Капец 😢 добре що вам щось треба було від консульства, то ж я і здивувалася бо Торонто з 12 листопада все принциповіше стає не на нашу користь
-
статус на підтверджено не повинен змінитись ?
-
Я не пам'ятаю хто то був жінка писала що чоловік провтикав
-
Shhh... quiet now. Muted Olena for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бляха
12 Jan 2024, 17:45
340143/431856
4 minutes ago