PR CUAET
-
Тобто, якщо чоловік (і ми з ним) подавалися на грін карту і нам відмовили, то це теж треба зазначати? У якій розділ додавати таку інформацію?
-
Підкажіть будь ласка, які зараз строки розгляду OINP HCP? А також цікаво, чи можуть розглядати довше заявку через наявність ФОП досвіду роботи?
-
я завантажив поки що такі, чекаю на нові. Ircc 27 липня запросили в мене валідні паспорти на дітей, але то може тому що я зробив тільки скани сторінок де вони вклеєні. Дедлайн був до 27 вересня, тобто я зробив нормальні скани з першою сторінкою й візами, а також доклав листа, що ще чекаю на нові паспорти. Поки що не було нічого від ircc. Подивимося
-
Так це ж листи від канадчьких друзів, церкви і тд
-
а про що можуть бути листи від церкви, організацій, друзів із країни, яку ви покинули, та просите надати вам по гуманітарним причинам постійноє резидентство в Канаді в обхід всіх правил іміграційних програм ? Я ось думала, що це може бути - але мій креатив мене підвів ...
-
Чекайте коментаря від консультанта. Вес не потрібно, переклад може і треба, але загалом гуманітарну дають не за освіту. Наявність освіти скоріше мінус в гуманітарній програмі ніж плюс
-
Докладываю свой опыт получения справки о несудимости из Польши по горячим следам) Т.к. на сайте было указано, что справки о несудимости, выданные в электронном варианте не принимаются, решила сделать все как положено, чтоб не было к чему прицепиться) На сайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html Выбрала страну Польша. Дальше по инструкции, скачала и заполнила анкету, оплатила через польскую карточку онайн платёж, распечатала подтверждение. Все, что указано вложила в конверт и отправила через Канада Пост в Польшу. Только что получила письмо обратно. Вся процедура заняла полтора месяца.