PR CUAET
-
Чекаємо...деякі етап консульства не отримують а щразу трек але не зрозуміло коли його і шлють у когось на слідуючий день в мене місяць якщо сплюсувати з відповідю
-
Сьогодні в Торонто не прийняли на паспорт - статус на обліку, але з порушенням вимог обліку.....(QR code є )
-
Ви молодець🥰
-
зараз тільки AOR роздають повільно січень 2023. про біометрію вже мовчу
-
привіт, можливо хтось стикався з таким, або знає відповідь в мене паспорт до 2032 року, в дитини закінчується в 2025 в серпні та вокр і стаді перміт в нас закінчується в квітні, чи є можливість що дитині(12 років )продовжать стаді перміт на довше ніж до кінця паспорта? тому що я так розумію зможу отримати на 3 роки? дякую
-
На такі заявки еліджибиті зараз не дають
-
тоді work permit є першочерговим зараз. отже необхідно платити і здавати біо
-
Каiтень 2024. Ще довго)
-
Бо я відправила лист і все оплатила ще 5 днів тому, але нічого не прийшло ні з консульства ні з дхл
-
Спасибо!
-
зрозумів, дуже вам вдячний, наступним єтапом вже коли буде виготовлений замовляти ДХЛ щоб було швидше ?
-
Ні немає, я оплачувала канадською, але сказали, що будь якою, лише не можна кредиткою
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка коли наступні слоти на виготовлення паспорта в Торонто?
-
Дякую!
-
Оттава і Торонто Мані ордер за кілька днів до візиту. Едмонтон тільки дебетова канадська карта.
-
Ви помиляється. Про це писали не тільки в різних гілках цього тг-каналу, але й у інших чатах, де велася мова про ПР. Гляньте у вашій довідці на останній рядок внизу сторінки дрібним шрифтом: "не підлягає проставленню апостиля та консульській легалізації".
-
Ось за це я переживаю найбільше(
-
так, я буду їхати в едмонтон, є якась різниця якою карткою оплачувати, можливо наприклад тап-ту пей з європейської ?
-
Якщо це едмонтон то на місці можете оплатити і Торонто якщо не помиляюсь, якщо Оттава, то треба чек з банку про оплату
-
Дякую за пораду!
12 Jan 2024, 17:45
340264/440420
21 minutes ago