PR CUAET
-
Друзі, потребую вашої поради! Судячи зі статистики, я очікую отримання eCoPR приблизно через 2 місяці. Мій закордонний паспорт дійсний до 25 лютого 2025 року, а подати документи на його продовження я можу лише 25 грудня 2024 року, тобто за два. Як краще узгодити процес оновлення паспорта із імміграційним процесом, щоб уникнути проблем? Наскільки я розумію, для видачі ПР-карти враховується дата закінчення терміну дії паспорта. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід! 🙏
-
При тому дуже лінивими голубами 😁
-
Звертаюся до небайдужих людей за допомогою 🙏 Син із штурмового підрозділу в/ч 2120 потрібна термінова допомога. Наразі він знаходиться в тяжкому стані отримав поранення в ході бойових дій. В кого є змога та бажання допомогти,хто не стане осторонь будь ласка допоможіть синові жити повноцінним життям. Адже вдома його чекають двое малесеньких діточок. Номер його карти: 5355571115440737 Всім дякую за увагу. Також для закордонних переказів порекомендували PayPal пошта моя для переказів [email protected]
-
Я так розумію, ви збираєтеся продовжувати печаткою? А чому не податися на новий? Нещодавно же було кууупа слотів
-
10 днів… 😂Я декілька місяців😑Це нереально 🙄
-
У нас был сначала background несколько месяцев, потом с июня добавился eligibility. Заказывала информацию о заявки, кроме криминалити паст почти сразу после сдачи биометрии с заявкой ничего не происходило с марта месяца. Так что не думаю что информация на автоответчике несет какую либо информацию.
-
Доброго дня! Таке питання. Ми знаходимось в Квебеці. Збираємо документи на H&C. Дитина ходить в двомовну школу, але англійського скулборду. Попросила довідку зі школи. Мені зателефонувала секретар і сказала, що як тільки ми подамо на PR він не зможе більше ходити до англійської школи, я буду змушена дитину переводити до французької школи 🧐 Хтось може стикався з такою ситуацією?
-
Можливо, вони і були, але 12 листопада я зміг зайти тільки о 20:00 і взяти слот лише на кінець березня 2025 року. З того часу я заходжу на сайт кожного дня по 3-4 рази – це вже майже 2 тижні, і за весь цей час лише один раз був доступний слот на лютий, і то, коли я спробував його забронювати, система написала, що він вже зайнятий. Ось чому! Я не бачу варіанту, як отримати новий запис раніше, ніж із печаткою!
-
З 28 листопада буде новий Генконсул ,можливо щось зміниться,в плані ,,слотів,,🧐
-
Ясно, дуже сумно((((
-
Оновіть дію
-
З 12 листопада я зміг зайти тільки о 20:00 і взяти слот лише на кінець березня 2025 року. З того часу я заходжу на сайт кожного дня по 3-4 рази – це не 10 днів - але вже майже 2 тижні, і за весь цей час лише один раз був доступний слот на лютий, і то, коли я спробував його забронювати, система написала, що він вже зайнятий. я очікую отримання eCoPR приблизно через 2 місяці. Мій закордонний паспорт дійсний до 25 лютого 2025 року, а подати документи на його продовження я можу лише 25 грудня 2024 року, тобто за два. Як краще узгодити процес оновлення паспорта із імміграційним процесом, щоб уникнути проблем? Наскільки я розумію, для видачі ПР-карти враховується дата закінчення терміну дії паспорта. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід! 🙏