PR CUAET
-
Хлопці і дівчата привіт. Чи можна так за одне колесо підвішувати велосипеди на один крюк. Колесо овалом не стане за зиму😂?
-
ну значит никак... они только узнают когда карточка будет, при очередном обновлении документов
-
В мене в сусідки така ж ситуація як в вас Подача 20.11 Досі чекає запрошення тобто таке буває Але я б дзвонила до них запитувала чому так
-
Це зрозуміло але мова про подачу на ПР, а не статус ПР....
-
Ви не телефонували їм? Листопад вже більшість отримує еліджібіті Вас напевно пропустили Який точний день подачі?
-
З юридичної це класичний бізнес дохід.
-
Child benefit після 18 місяців проживання в Канаді
-
Привіт , друзі . Хотів дізнатися хто скільки чекав або чекає на запрошення на біометрію після відправи квитанції ? Мы вже п'ятий місяць , подача була в листопаді 2023 , AOR в травні
-
в школу нужно предоставлять свой статус. Ворк Пермит, Визитор рекорд. Если у вас уже будет ПР карта - то ее.
-
Мабуть люди одразу при подачі підгрузили квитанції про оплату біо . Але ми ні (
-
15 червня 2023?
-
Подалися 29 листопада 2023 , оплатити біо прийшло в липні , а aor в травні . Мы дзвонили , питали , чи вони отримали квитанцію, говорять Ні ! Але ми попросили та вона додала власноруч до справи . П'ять місяців минуло
-
Дякую.
-
Залежить від доходів і віку дитини. Можете знайти почитати, в прикріплених є посилання
-
Що вже липень роздають ?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи впустять дитину зі мною в Канаду, якщо в нього віза в старому паспорті яки діє всього три роки і закінчується вже в січні...але моя віза діятиме ще 6 років. Ми ще не були там. Чи треба якось продовжити і зробити нову вклейку візи в новий паспорт дитини?
-
Що це за допомога,в якому розмірі?
-
Для статистики: Подача для чоловіка (common law) на WP (перший) 22 жовтня. 22 листопада-лист про зарахування біометрії. 25 листопада-позитивне рішення до березня 2027.
-
t.me/prcuaet/19036/276536
-
Так, з моменту подачі на PR
12 Jan 2024, 17:45
340418/474652
4 days ago