PR CUAET
-
15 червня 2023?
-
Подалися 29 листопада 2023 , оплатити біо прийшло в липні , а aor в травні . Мы дзвонили , питали , чи вони отримали квитанцію, говорять Ні ! Але ми попросили та вона додала власноруч до справи . П'ять місяців минуло
-
Дякую.
-
Залежить від доходів і віку дитини. Можете знайти почитати, в прикріплених є посилання
-
Що вже липень роздають ?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи впустять дитину зі мною в Канаду, якщо в нього віза в старому паспорті яки діє всього три роки і закінчується вже в січні...але моя віза діятиме ще 6 років. Ми ще не були там. Чи треба якось продовжити і зробити нову вклейку візи в новий паспорт дитини?
-
Що це за допомога,в якому розмірі?
-
Для статистики: Подача для чоловіка (common law) на WP (перший) 22 жовтня. 22 листопада-лист про зарахування біометрії. 25 листопада-позитивне рішення до березня 2027.
-
t.me/prcuaet/19036/276536
-
Так, з моменту подачі на PR
-
Дякую ! Всім ПР )
-
ні ми зараз за Україну .
-
Сказала секретар, що в її практиці вже так було, як тільки подались - перестала бути дитина eligible to study in English as a temporary resident. Дізнається про це ні школа, і міністерство освіти Квебеку
-
В Канаді?
-
Гіг-спеціаліст, на відміну від ФОП, не складає фінансову звітність, не розраховує і не сплачує податки. Це робить компанія-роботодавець.
-
Люди зазвичай платять за усе тому і отримують аор разом з біо одночасно. Якщо квитанцію вони бачать тепер то офіцера примусити првернутись до аплікації вони не можуть. Тому декому за місяць приходить а декому набагато довше
-
В смысле у вас сначала было eligibility not started а через два месяца reviewing eligibility?
-
Як довго в кого висить бенграуд чек?
-
Дякую за вашу відповідь! Можливо, ви праві щодо терміну дії PR-статусу та його незалежності від паспорта всередині Канади. Але мене хвилює, чи можуть виникнути проблеми з видачею або терміном дії нової PR-картки, якщо мій паспорт матиме менше 6 місяців до завершення. Я чую різні думки: дехто каже, що паспорт не має значення, а інші стверджують, що краще мати дійсний паспорт із тривалим терміном дії. Хотілося б уточнити, чи є у когось подібний досвід або офіційна інформація з цього приводу. Як краще діяти в моїй ситуації, щоб уникнути ускладнень?
-
На ПР картку ваш паспорт не має ніякого значення всередині Канади. ПР статус не має терміну, а картка дійсна 5 років
12 Jan 2024, 17:45
Post 340428 of 386698
5 minutes ago