PR CUAET
-
Шось сьогодні ніяких оновлень (
-
Це треба питати тут t.me/prcuaet/138273
-
Да.
-
Ще навіть не здали біометрію В ірсс немає логіки (((((
-
@smute Slava фінанси# 7d
-
Виправила Ось так було
-
Ні Вони як і я Чекали запит Не знаю чому так Але я подалась 13.11 Аор і запит на сплату отримала в січні здається Запит на біометрію в травні - Здала І в жовтні еліджібіті А вона 20.11 подалась і в червні отримала запит на сплату, сплатили і тиша
-
подача не означает получение ПР. Это вилами по воде писано.... А факт получения ПР это да. Странная у них логика.. У всех кто подался на ПР статус - временный резидент. Только ПР дает постоянное резидентство.
-
Так Але ж я вирівнялась наприклад з усіма в еліджібіті А сусідка ні
-
Чому не має логіки? Вона нібито є - людина не захотіла сплачувати одразу, а офіцер не хоче одразу повертатись до аплікації, робить це коли є час
-
Ому в когось це два тижні а в когось рік
-
Звідки мені знати)) Раніше тут писали,що є вже в статусі assignment for assessment, тому хто їх знає😁
-
То ви дуже швидко хочете якогось результату від них 😄 У мене біометрія у вересні була і чекаємо далі вже
-
На данному етапі ці два документи не дотичні в середині Канади. Ваш Закордонний паспорт то тревел документ- тобто без діючого паспорту не зможете подорожувати. І як вам скинули посилання вище в чаті в інших гілках багато інформації
-
45 днів
-
Саме так на еліджибиті впливає не тільки дата подачі чи місяць а ще й дата аор. Бо листопад поділений на 2 групи - ті хто отримав аор до великої паузи в програмі і ті хто отримав після. От еліджибиті з червня дають тільки першій групі
-
Короче все одно заплутано Бо тут казали що від здачі біометріі рахувати до еліджібіті Я тоді думала що з червня буду чекати довго
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Ні, не так. Я казав що дата біо не впливає на дату еліджибиті умовно кажучи. Але зараз еліджибиті видають тім у кого аор в листопаді-січні. А ті у кого в травні чекати будуть на останню чергу
-
А там еліджібіті ще не пахне Хоча б біометрію б здали
12 Jan 2024, 17:45
340450/430366
less than a minute ago