PR CUAET
-
-
подача не означает получение ПР. Это вилами по воде писано.... А факт получения ПР это да. Странная у них логика.. У всех кто подался на ПР статус - временный резидент. Только ПР дает постоянное резидентство.
-
Звідки мені знати)) Раніше тут писали,що є вже в статусі assignment for assessment, тому хто їх знає😁
-
На данному етапі ці два документи не дотичні в середині Канади. Ваш Закордонний паспорт то тревел документ- тобто без діючого паспорту не зможете подорожувати. І як вам скинули посилання вище в чаті в інших гілках багато інформації
-
45 днів
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Привіт, може хтось запросити у групу, бо вже місяць жду підтвердження chat.whatsapp.com/J7M5bl9FA1MHYXDCqqP2N7