PR CUAET
-
Звідки мені знати)) Раніше тут писали,що є вже в статусі assignment for assessment, тому хто їх знає😁
-
На данному етапі ці два документи не дотичні в середині Канади. Ваш Закордонний паспорт то тревел документ- тобто без діючого паспорту не зможете подорожувати. І як вам скинули посилання вище в чаті в інших гілках багато інформації
-
45 днів
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Привіт, може хтось запросити у групу, бо вже місяць жду підтвердження chat.whatsapp.com/J7M5bl9FA1MHYXDCqqP2N7
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Сьогодні в Едмонтоні. 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
-
Підібрали для вас кілька слів, які підвищать бал з тесту CELPIP🤩🤩 Пиши речення з словами в коментарях⬇️ #eloquent_vocabulary