PR CUAET
-
Підібрали для вас кілька слів, які підвищать бал з тесту CELPIP🤩🤩 Пиши речення з словами в коментарях⬇️ #eloquent_vocabulary
-
Jedem das seine
-
@yanachkaja
-
До того ж, гадаю, якщо вам подобається мова більше, ніж англійська, вивчати ще і буде цікаво 😌 Вважаю французьку досить структурною мовою (граматично, принаймні), і красивою, хоч спочатку вимова здається важкою
-
вітаю! гадаю, немає нічого неможливого, однак ви маєте рацію стосовно термінів. Студенти вивчають до рівня CLB 5 (B1) від 6 місяців до року, що залежить від попереднього досвіду вивчення та докладених зусиль
-
Просто пересилаю повідомлення з іншої групи: Для тих, у кого є що сказати про роботу Консульства в Едмонтоні: [email protected] Це електронна пошта Міністерства Закордонних справ України. Моя знайома написала їм скаргу на вихідних. Сьогодні вночі (в Україні як раз був ранок) прийшла відповідь, що її лист передали для опрацювання та оперативного реагування в Консульський відділ МЗС України. Я сподіваюсь, що якщо будуть ще листи, то ситуація може стати краще. Тому, у кого є час і натхнення, можете писати на цю електронну пошту🙏
-
відповідь моєї компанії це 'please refer to service agreement for immigration purposes'