PR CUAET
-
Підібрали для вас кілька слів, які підвищать бал з тесту CELPIP🤩🤩 Пиши речення з словами в коментарях⬇️ #eloquent_vocabulary
-
А коли настала пауза?
-
Хочеться вже той піар Мене іноді аж накриває😂
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, сплатила дитині за доставу паспорта DHL, але не можу розібратись з заявою. Заповнювати від імені дитини чи себе? Чи обох писати? Може хтось має зразок?
-
Але тепер це все makes sense Я отримала аор до паузи Тому вирівнялася
-
Де в Свскачевані гарно готують жаб?
-
Стільки всього ми тут за рік думали
-
Jedem das seine
-
Хм Думаєш тільки першій групі тій ? Тому так і йде воно не по порядку напевно Тоді і піар хтось раніше отримає а хтось ні, навіть якщо подача в листопаді
-
Всім привіт! Зараз заповнюємо application і є питання на рахунок military service. Мій чоловік ніде не служив, у воєнному квитку написано що він у запасі. Хто що писав у формі, (і чи взагалі писав) якщо схожа ситуація. Дякую за відповіді.
-
Це не відповідає реаліям. Таких прикладів взагалі я не памятаю на відміну вашого та ще купи аналогічних.
-
@yanachkaja
-
До того ж, гадаю, якщо вам подобається мова більше, ніж англійська, вивчати ще і буде цікаво 😌 Вважаю французьку досить структурною мовою (граматично, принаймні), і красивою, хоч спочатку вимова здається важкою
-
вітаю! гадаю, немає нічого неможливого, однак ви маєте рацію стосовно термінів. Студенти вивчають до рівня CLB 5 (B1) від 6 місяців до року, що залежить від попереднього досвіду вивчення та докладених зусиль
-
Просто пересилаю повідомлення з іншої групи: Для тих, у кого є що сказати про роботу Консульства в Едмонтоні: zsmfa@mfa.gov Це електронна пошта Міністерства Закордонних справ України. Моя знайома написала їм скаргу на вихідних. Сьогодні вночі (в Україні як раз був ранок) прийшла відповідь, що її лист передали для опрацювання та оперативного реагування в Консульський відділ МЗС України. Я сподіваюсь, що якщо будуть ще листи, то ситуація може стати краще. Тому, у кого є час і натхнення, можете писати на цю електронну пошту🙏
-
Ну мій аор- 7 лютого, але біометрія- червень. То чекаємо, чекаємо, чекаємо…
-
8 січня подала маму. Починати хвилюватися? Бо повна тиша...
-
Схема ,что в 12 ночи по украине открывают новые слоты - провалена. Еще варианты???
-
відповідь моєї компанії це 'please refer to service agreement for immigration purposes'
-
Примерно с середины февраля до июня. Ноябрь где-то так и разделили по aor, часть до, часть после. Алекс говорит о том, что пока получает eligibility только та часть что до паузы.
12 Jan 2024, 17:45
340476/431643
2 minutes ago