PR CUAET
-
Літом цього року
-
А коли ви робили?
-
Яке відношення одного до іншого?)
-
Тому і не дають референс летер
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно часу проходить перед отриманням підтвердження від DHL з номером для відстеження доставки закордонного паспорта? Чекаю вже три тижні і переживаю що його відправили дипломатичною поштою як писали люди
-
Я контрактор, працюю на США, клеймлю як закордонний досвід на FSW
-
Мені потрібна одна людина, яка може працювати віддалено Посада: - персональний помічник Доступні неповний та повний робочий день 1200 доларів на тиждень буде проведено навчання Щотижнева оплата Досвід не потрібен. Гнучкий графік роботи. DM для більш детальної інформації. Напишіть мені, якщо цікаво!
-
Привіт! Чи включали ви дитину народжену в Канаді в Generic Application Form (IMM 0008) в розділі Dependants?
-
Так, бачив цей пост, дякую за нього:) У мене є відгуки клієнтів, сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації всередині фірми - усе на фірмових бланках, плюс електронні листи від quality assurance (оцінка перформансу) щомісяця - чи підкріпити цим свій кейс нормальна ідея?
-
Референс летер це по суті справка з місця роботи її не можуть дати працівнику який не в штаті компанії
-
Моє питання було не про передання слоту, а про те що підопічний може бути дорослою людиною, якщо саме його імʼя вписано в «отримувач послуги». На жаль офіційного розʼяснення з цього приводу ні в інтервʼю ні на сайті нема так само як нема жодної офіційної інформації, хто може вважатися підопічним і чи треба надавати якісь доказові документи. Наразі це все виглядає як особисті домисли людей. Наприклад, літні люди ( батьки чи бабусі/дідусі) не володіють технічними навиками зловити той слот чи клікати чи посміхатися в дії. То чому їх діти, з якими вони тут живуть не можуть зловити слот для них і вписати їхні дані в «отримувач послуги» і вибрати «оформлення закордонного паспорту для дорослого»? Фактично, для кожного з нас наші літні батьки чи дідусі/бабусі є підопічні.
-
Привіт, скажіть будь ласка що робити може хтось так же було чи просто чекати В кабінеті cra писало дату отримання відповіді щодо дитячих бенефіти 25 листопада це сьогодні але нічого немає і ніяких змін так само або до запитів Дякую
-
В мене немає дитини народженої в Канаді, але я знаю що треба всіх дітей включати ! Незалежно де народжені