PR CUAET
-
Привіт! Чи включали ви дитину народжену в Канаді в Generic Application Form (IMM 0008) в розділі Dependants?
-
Так, бачив цей пост, дякую за нього:) У мене є відгуки клієнтів, сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації всередині фірми - усе на фірмових бланках, плюс електронні листи від quality assurance (оцінка перформансу) щомісяця - чи підкріпити цим свій кейс нормальна ідея?
-
Референс летер це по суті справка з місця роботи її не можуть дати працівнику який не в штаті компанії
-
Моє питання було не про передання слоту, а про те що підопічний може бути дорослою людиною, якщо саме його імʼя вписано в «отримувач послуги». На жаль офіційного розʼяснення з цього приводу ні в інтервʼю ні на сайті нема так само як нема жодної офіційної інформації, хто може вважатися підопічним і чи треба надавати якісь доказові документи. Наразі це все виглядає як особисті домисли людей. Наприклад, літні люди ( батьки чи бабусі/дідусі) не володіють технічними навиками зловити той слот чи клікати чи посміхатися в дії. То чому їх діти, з якими вони тут живуть не можуть зловити слот для них і вписати їхні дані в «отримувач послуги» і вибрати «оформлення закордонного паспорту для дорослого»? Фактично, для кожного з нас наші літні батьки чи дідусі/бабусі є підопічні.
-
Привіт, скажіть будь ласка що робити може хтось так же було чи просто чекати В кабінеті cra писало дату отримання відповіді щодо дитячих бенефіти 25 листопада це сьогодні але нічого немає і ніяких змін так само або до запитів Дякую
-
В мене немає дитини народженої в Канаді, але я знаю що треба всіх дітей включати ! Незалежно де народжені
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо володієте такою інформацією. Я планую, точніше, дуже хочу, щоб вийшло, податися по атлантичній програмі влітку 2025, раніше не виходить Але так як зараз все дуже швидко змінюється, хотіли підстрахуватися і почати вже процесс подачі по гуманітарних мірах ( "гуманітарна" програма) . Питання - чи не буде подача по гум.пр. перешкодою, якщо з'явиться можливість по атлантичній програмі податися? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Цитата з сайту міністерства освіти Квебеку - В Хартии французского языка говорится, что все дети должны получать образование на французском языке до окончания средней школы, будь то государственная школа или субсидируемая частная школа. Однако Хартия предусматривает некоторые особые случаи, когда детям разрешается продолжать дошкольное, начальное и среднее образование на английском языке в англоязычных государственных школах или субсидируемых частных школах. Треба тільки довести міністерству, що ваш випадок саме особливий
-
Друзі Підкажіть будь ласка Заповнюємо заявки на PR AIP У першій формі питання про дітей Ситуація така, що візітор рекорд та віза CUAET на Перуанський паспорт, але він закінчується у травні 25 го року Але є ще українські паспорти до кінця 26го року Так от питання, у заявці треба писати паспорт який має довший строк? Дякую
-
Виходить так, що дитина вже citizens of Canada і значить її не потрібно включати в розділі Dependants?
-
тут вони пишуть You must include your spouse or common-law partner, if applicable, and all of your dependent children, and those of your spouse or common-law partner, who are not already permanent residents or citizens of Canada.