PR CUAET
-
Ви завжди можете написати емейл у те консульство де зловили слот, описати свою ситуацію і запитати чи можно передати чи ні. Якщо скажуть що можно то у вас як мінімум буде офіційне письмове підтвердження на яке потім вже у самому консульстві ви зможете посилатись якщо вам раптом там відмовлять.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Вам однозначно нужно создать аккаунт. Плиточников не много, а они очень нужны провинции. У Вас высокие шансы быть выбраным даже с низкими балами. Меньше 50 балов - шансов не много для маркетологов, а не для плиточников
-
В нас був JD на офіційному папері компанії, з обовʼязками під його позицію. Також контракт & офер - але там не були прописані обовʼязки І пейстаби з компанії.
-
Сдавайте англ и создавайте аккаунт как можно быстрее. Не тяните. Каждый день может принести счастливую выборку. Чтобы потом локти не кусать, что эту самую выборку пропустили - начинайте действовать уже сейчас. Удачи с CELPIP!
-
Це точно, я за два роки у Оттаві ще не бачила голубів. От тепер ми знаємо чому так довго, це ж спочатку треба пройти ще той квест, щоб знайти голуба. Ну а вже потім канадські голуби повинні бути надзвичайно повільними, як і все (всі) тут. От тепер трохи вимальовується картина, чому все так довго 🤷🏼♀️😆
-
Дуже дякую вам🫡
-
Ви можете написати в консульство і вам пришлють скрін паспорта (якщо дитячий) а якщо ваш - то в дії можна взяти номер паспорту і подавати на ворк пермит