PR CUAET
-
Подивіться в закріплених повідомленнях. Можна зробити електронний цифровий підпис
-
Напевно це не Едмонтон?
-
Моя знайома писала їм лист, у них 3 дітей і її дали запис на усіх в один день
-
Ну мені особливо немає з ким порадитись в цьому питанні, тому і запитуюсь тут. Тут все ж таки є люди, які мають більше досвіду і знань з імміграційних питань. Або є теж хтось такий, що міркує над переподачею по іншій програмі і я буду знати, що я не одна і не думаю про щось нераціональне.
-
дякую
-
Написав вам у приватні повідомлення
-
В мене троє дітей, писала запит в Едмонтон на слот або на виїздне обслуговування (вони збирались тоді в Ванкувер). Лише через два місяці написали з посиланням на нову чергу - щоб ловила сама 😅
-
если у вас немножечко дофига документов, которые доказывают common law, то можно податься на spousal sponsorship. вас будут под лупой рассматривать. если у вас жиденько с доказательствами, то шанс одобрения без дозапросов выше по укр программе. если common law не ради пр и вы не планируете разойтись после пр, поэтому он вам нужен очень быстро, то нет преимуществ в spousal sponsorship, тк единственное преимущество - wp пока анкета в рассмотрении, а оно сейчас есть и у украинцев через меры cuaet