PR CUAET
-
Так, там де ви залінкували свою справу.
-
Так.
-
Может буквы закончились, было X стало XF)
-
Я знала, що ви без мене заскучаєте. Тепер частіше будете у цій гілці, а то весь час в інших пишете. Сумно тут, ніяких новин, неначе всі офіцери вже святкувати Різдво почали. Хоч би за когось порадіти і бачити рух по нашій програмі.
-
Хто в Оттаві забирав паспорти на цьому, або минулому тижні. Слоти не потрібні?
-
Зрозуміла Ну якщо чесно то я думаю що до 27 року ви отримаєте піар . Але я не експерт звичайно.
-
Так в ДП те саме може бути що і в консульстві. Пишіть листа спочатку і питайте чи вони приймуть з тим що у вас. Але так, то десь 2 місяці мінімум на виготовленням, якщо не буде якихось "ускладнень".
-
Вибірки не анонсуються.
-
По family reunification? В кінці червня
-
Коли ви подались ?
-
Вітаю! Маю питання по DHL. Живемо в Торонто, на паспорт дитині подавались в Оттаві. Чи можу замовити доставку паспорту в консульство в м. Торонто, щоб ще раз не їхати в Оттаву?
-
Доброго вечора. Зробила новий паспорт. Візітор віза і перміт до 25 року у старому паспорті. Які перші дії для влейки у новому паспорті? Спочатку візітор віза потім перміт?
-
Доброго вечора,а де знайти калькулятор щоб порахувати бали?
-
Это начало номера XF и девять цифр Наша программа начинается на XE
-
Сегодня поменялся статус ,уже все норм 😁
-
Я вже подалась на перміт, бо він до червня. Виходить що новий ВП буде, і віза і паспорт - все до 27. Якщо оце все закінчиться і ПР ще не буде, то можна буде ще раз WP продовжити? Поки триває процес подачі ПР, мене ж не виженуть з країни?)
-
Судя по тому году были выборки в начале декабря. В этом году не уверен что будут уже.
-
Я б не переподавалась би А там вже дивіться самі, консультуйтесь може з людьми які знають толк, але шоб не ті які лише хотіли з вас гроші за подачу взяти.. поговоріть з нашим Остапом)
-
На гуманитарную подаются миллион людей а там как была H так она и осталась
-
Щиро дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 340901 of 390833
about a minute ago