PR CUAET
-
Добрий вечір, шановні, У кого може була схожа проблема, чи може знаєте що можна зробити в такій ситуації: намагаюсь записатися на отримання закордонного паспорту і портал видає таке повідомлення про "неповноту даних". Я вчасно оновив всі данні через Резерв+, у власному кабінеті маю військово-обліковий документ з QR-кодом, всі данні і жодного натяку, що чогось не вистачає. Але портал все одно не пропускає мене щоб записатися на прийом. В підтримці Резерв+ сказали, що помагають тільки з проблемами безпосередньо додатку і нічим на мою проблему мені помогти не можуть. Хто знає що можна зробити в такій ситуації?
-
Здається ти хочеш на халяву отримати лот? А хто буде платити нашим консулам? Ти вже мабуть геть канадським став:)))
-
Добрий вечір, скажить будь ласка, після продовження work permit потрібно менять SIN? Дякую.
-
Якщо Ваш розгляд ще на стадії до Final decision, то ще можуть бути питання до терміну дії паспорту, тобто запит наприклад на новий паспорт (але вірогідність низька). Якщо вже є FD, тоді дійсно це не вплине на видачу Вам eCoPR і карти PR.
-
ну враховуючи що зворотній конверт ми купуємо самі і відправляємо їм то виходить що буде доставка ups)
-
Дякую!!!
-
навпаки - там на основі нового вп подаєтесь на нову візу)
-
В мене така сама ситуація, в резерві все ок, а при записі на консульскі послуги видає що неповні дані ...
-
Офицер забыл надеть очки
-
Простите, упустила момент, а что, после 1го декабря на выдачу тоже слот нужен?☺️☺️☺️