PR CUAET
-
Офицер забыл надеть очки
-
Простите, упустила момент, а что, после 1го декабря на выдачу тоже слот нужен?☺️☺️☺️
-
Спасибо большое Алекс 🙏
-
Мої вітання. Підкажіть будь -ласка хто подовжував собі паспорт, які документи для цього потрібні?
-
Я можу сказати лише про наш досвід і якщо ваша дитина ходила до Catholic high school. Ми також в Альберті, Едмонтон. Мій син набрав необхідну кількість кредитів, але має потребу пройти пару курсів для потенційного подальшого вступу. А ось його товариш має потребу взяти курси по причині того, що не всі він пройшов в 12 класі, які є в переліку необхідних для отримання диплома. І ось вони обидва вирішують кожен свої задачі в іншій школі, яка визначена місцевим управлінням катол.шкіл, як школа для таких дітей. Їх навіть умовно називають там 13 та 14 класи) І це є безкоштовно допоки дитині не виповнилося 20 років. Просто потрібно завчасно подбати про подачу заявки, що ви маєте таку потребу. Зв'яжіться з вашою школою, щоб все уточнити як це працює у вашому місті.
-
Друзі, кому відповідали на листи в Едмонтоні?☺️ Як довго чекали відповіді?
-
Ну и я об этом
-
Ви навіть не уявляєте, наскільки я вам вдячна за це повідомлення ❤️❤️❤️. Для нас це як гора з плечей, бо в нашій сім'ї в головного апліканта термін дії паспорта закінчується через 5 місяців і величезна проблема потрапити в консульство для подачі документів на новий паспорт. На початку листопада отримали FD і минулого тижня Портал 1. Зараз в очікуванні Порталу 2. І ми як на голках, бо боялися, що все може застрягти через те, що мало залишається до кінця дії паспорта. А виявляється, що все не так страшно. Дякую.
-
Это кол центр забыл наверное одеть очки
-
Перепрошую, а як інакше?
-
Ціна: 489 900$ cad. 🏠: спальні - 3, ванні кімнати - 2/1. Площа: 1579 SqFt Рік: 2014 Тип: Townhouse Condo Fees: 288.69$ cad. Паркінг: одинарний гараж Район: Calgary, Sherwood, NW Дата публікації: 12 листопада 2024 MLS ®: A2178882 Бронювання перегляду або безкоштовної консультації - @hoholrealestate
-
Я просто не видела нигде официальной информации о том, что нужен слот на выдачу☺️ В чат давно не заглядывала☺️
-
Дякую за відповідь!
-
Не сперечаюся) Тоді людям тим треба дзвонити ще раз.