PR CUAET
-
Ви навіть не уявляєте, наскільки я вам вдячна за це повідомлення ❤️❤️❤️. Для нас це як гора з плечей, бо в нашій сім'ї в головного апліканта термін дії паспорта закінчується через 5 місяців і величезна проблема потрапити в консульство для подачі документів на новий паспорт. На початку листопада отримали FD і минулого тижня Портал 1. Зараз в очікуванні Порталу 2. І ми як на голках, бо боялися, що все може застрягти через те, що мало залишається до кінця дії паспорта. А виявляється, що все не так страшно. Дякую.
-
Это кол центр забыл наверное одеть очки
-
Перепрошую, а як інакше?
-
Ціна: 489 900$ cad. 🏠: спальні - 3, ванні кімнати - 2/1. Площа: 1579 SqFt Рік: 2014 Тип: Townhouse Condo Fees: 288.69$ cad. Паркінг: одинарний гараж Район: Calgary, Sherwood, NW Дата публікації: 12 листопада 2024 MLS ®: A2178882 Бронювання перегляду або безкоштовної консультації - @hoholrealestate
-
Я просто не видела нигде официальной информации о том, что нужен слот на выдачу☺️ В чат давно не заглядывала☺️
-
Дякую за відповідь!
-
Не сперечаюся) Тоді людям тим треба дзвонити ще раз.
-
Перший лист 4 листопада, потім кожного тижня повторні листи і повна тиша. В мене про відправку нового паспорту через DHL
-
Будет интересно тем, кто хотел бы взять кредит для бизнеса: что от вас ожидают услышать? Getting Money - What Lenders Want Date: Tue, Dec 17 • 11:00 MST www.eventbrite.ca/e/getting-money-what-lenders-want-tickets-1082385416919?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Написала Перезвони и объясни нормально им по какой программе ты подал Это не воссоединение семьи это Résidence permanente pour les ressortissants ukrainiens ayant des membres de la famille au Canada Именно эту программу ты должен назвать Потому что она они отправят твоё досье в программу спонсорства И сейчас по программе спонсорства оооочень долго ждать И ооочень много документов надо и финансовых подтверждений