PR CUAET
-
Дякую, можна спати спокійно 😀
-
Максимум що я чула може бути дозапит
-
А у них можно сделать запрос на аппликацию или просто на визу? Я посмотрела сайт там про визу в Канаду говорят что можно сделать запрос Или я что-то г-н так понимаю?
-
Підкажіть будь ласка тобто якщо в дитини діабет 1 типу ми можемо податись на DTC - дитина спостерігається в діабетолога +- з моменту прибуття в Канаду . Дякую за відповідь.
-
Так, звичайно. Подавайтесь, діабет 1 типу є в переліку хвороб для отримання DTC, в вашому варіанті для дитини.
-
Вітаю. Декілька днів назад в Едмонтоні відкрились нові дати для слотів на травень. А слоти там були? Комусь вдалось взяти слот?
-
Доброго вечора,порадьте курси підготовки CElPIP?)
-
А професія кухар регульована чи ні?
-
Виза уже истекла , въехать не сможет
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, если есть канадская виза выданная до февраля 2024года имеет ли право человек заехать в Канаду и получить открытый wp до конца этого года.???
-
Сама виза не истекла, но датут ли разрешение на работу?
-
Ну ось чекала 12 ночі, щоб зловити слот на вівторок 20 травня, зʼявився новий день, але пише, що вільних слотів немає, як це розуміти? Справді вже їх половили, чи це так вони їх дають?
-
Поки займалися дітьми, то покращення стали ще краще? Деталі ловлі слотів перестали слідкувати. Чи правильно я розумію, щоб жінка піймала слот на паспорт подачу документів, то тепер з'являються слоти на 6 місяців вперед, І з'являються вони у ночі кожного дня? Тобто раніше була лото забава кожного другого Вівторка на слоти на місяць вперед, тепер кожен день, але як завжди ще піймати потрібно на 6 місяців вперед? До того ж потім ще й на отримання піймати потрібно? На 6 місяців на перед? Бо в Едмонтоні усе пусто на 6 місяців на перед на отримання даже. Якись подвійний удар зараз.
-
Відкривають по 1 дню кожного дня, сьогодні на 20 травня, але мені з 1 хвилини показує, що слотів вже немає
-
Я не знаю як треба, я тільки зрозуміла, що новий день зʼявляється в 00, а тепер може треба зловити, коли будуть доступні години, щоб записатись. В мене вже сил немає ловити ті слоти. Країна в смартфоні б…
-
Тобто у півночі потрібно ловити по часу консульства?
-
Торонто
-
Торонто
-
В Отаву 3 було .
-
Вже нема
12 Jan 2024, 17:45
341019/432451
2 minutes ago