PR CUAET
-
Оксана [1708613196] заблоковано.
-
Анастасия [5341749099] заблоковано.
-
Ваш надійний партнер у вирішенні документальних питань! 🔹 Оформлення водійських прав Швидко, якісно та офіційно. 🔹 Ставимо на облік Вирішуємо всі нюанси без зайвих турбот. 🔹 Вирішення питань із документами за кордоном Працюємо з різними країнами та знаходимо найкращі рішення. 🔹 Усунення проблем із резервом Допомагаємо впоратися навіть зі складними ситуаціями. 🔹 Отримання QR-коду Просто, зручно та без зайвого клопоту. 💼 Ми гарантуємо: • Індивідуальний підхід до кожного клієнта • Оперативність і професійність • Конфіденційність ваших даних 📞 Зв’яжіться з нами просто зараз і отримайте надійне вирішення ваших питань!
-
Нет. Для гражданство важно подгрузить паспорт, но если он просрочен ничего страшного в этом нет - на собственном опыте по родному брату знаю, так что не путайте, он должен быть хоть и просрочен, главное PR карта была в сроках.
-
У мене диплом 2001го року, тоді додатки видавались не в європейському форматі. Намагаюсь підтвердити диплом через WES, але спеціаліст з apostille.in.ua каже, що "додаток повинен бути на блакитному бланку суворої звітності". Намагаюсь зрозуміти, як такий додаток отримати, якщо я вже не в Україні.
-
Напишіть будь ласка на якому сайті тепер ті сорти ,бо неможу зайти
-
В поиске людей заинтересованных в доп. доходе. Дистанционно. Приличная прибыль. За информацией писать в личные
-
Перекидає на дію в там небачу послуги на подачу на паспорт куди заходити?🤦♀️